2020.09.12-13. A GEMENCI-ERDŐ ÁGAI – VEZETETT KAJAKTÚRA

Már csak 10 helyünk van

36.000 Ft40.000 Ft

A Gemenci-erdő minden évszakban sok izgalmat tartogat számunkra: tavasszal az ébredő természetet, nyáron a hűvösben hűsölő állatokat, ősszel pedig a szarvasok bőgését leshetjük meg. Kirándulásnak is pompás, hát még kajaktúrának!

 

A program:

Két nap alatt bejárjuk az ártéri erdőség legszebb részeit. Szombaton egész nap a vízen leszünk, bejárjuk a Duna helyi ágait-bogait. Átéljük, ahogyan a nap sugarai áthatolnak a hatalmas lombokon, játékos fényt vetve a vízen lopakodó kajakosokra.  A fürge és stabil kajakokkal messzire eljutunk (meg vissza!), mert este már vár minket a bogrács és – kívánság szerint – egy kis bor- vagy whiskykóstoló a Pihenőházban.

A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függően: a Nagy-Duna, Szeremlei-Duna, Sugovica, esetleg a Grébec-holtág, netán a Móric-Duna és a Simon-Duna. Egy biztos, sok a lehetőség, és reggeltől estig a vízen leszünk. 🙂  Este közös bográcsozással zárjuk a Felfedezést.

Vasárnap egy vérbeli hajnali túrával folytatjuk: meglessük az ébredő vadont. Majd reggeli és egy kiadós pihenő után folytatjuk utunkat ebédig, aztán kora délutánra visszaérünk Dunafürdőre.

A túrán modern, tiszta, jól karbantartott, egyszemélyes és páros tengeri kajakokat  használunk. Két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0FGCLBrjvSs

A túra vasárnap délután 16.00 óra körül ér véget.

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két napos túravezetést, két képzett túravezetőt

+ pénteken és szombaton bográcsvacsorát

+ vasárnap egy bőséges reggelit

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

A túradíj a szállást nem tartalmazza, de foglaltunk pár szobát magunknak, ezért a szállásfoglaláshoz segítségért fordulj bátran hozzánk.

TALÁLKOZÁS:Szombat reggel 10:00 óra
HELYSZÍN:Fekete Gólya Pihenőház, Baja-Dunafürdő, Bárka utca
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek40.000 Ft
gyereknek (12 év alatt)36.000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 😉 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba, és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email:  info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad! Várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki, és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.