2020.09.17. KAJAK, JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ A BALATONNÁL

Már csak 12 helyünk van

49.500 Ft55.000 Ft

Csütörtök estétől vasárnap délig a hétvégét a pihenés, a vinyasa/hatha jóga és a challenge hármasában töltjük. Tapasztalt jógaoktatónk, Farkas Eszter (Sound Light Yoga) és két túravezetőnk gondoskodik az élményről, ami 3 nap alatt kikapcsol és energiával tölt fel.

A program:

Csütörtök este indul a hétvége egy kis közös megérkezéssel és vacsorával, majd pihentető relaxációval. (Egyesek el fognak aludni, de nem baj, ez a jó megérkezés, és erről is szól ez a hétvége.)

Ebben a hétvégében sok minden van, amire szükségünk lesz utána (vagy már előtte is?): aktív és passzív pihenés, sok-sok vinyasa/hatha jóga, vezetett meditáció, finom és könnyű vegetáriánus ételek, kajakos felfedezős challenge-ek, netán (biztosan!) hullámok.

Jógaoktatónk és legalább két túravezetőnk is gondoskodik  az élményről, ami kikapcsol, feltölt, egyesek szerint kicserél, de nem mennénk bele jóslatokba…:)

Intenzív, teljes testi és lelki felfrissülés csendes meditációval, frissítő jógagyakorlással, kellemes balatoni kajaktúrával. Minden aktív, egészségére sokat adó vendégünknek ajánljuk, a jóga- és vízitúra-tapasztalat előny, de nem elvárás.

Jóga: Elbűvölő és tapasztalt vinyasa flow, ashtanga acro jóga oktatónk, Farkas Eszter a résztvevők tudásához alakítja a jógagyakorlatokat, amelyek célja a belső egyensúly, az erő és a hajlékonyság gyakorlása, fejlesztése. Ki-ki szüksége szerint gyakorolhatja ugyanazon ászanák pihentetőbb vagy intenzívebb változatait. Vinyasa flow/ashtanga-alapú jógagyakorlás és infó Eszterről itt: https://www.facebook.com/soundlightyoga/

Meditáció: A hajnali és esti meditációval az elcsendesülést és a befelé figyelést segítjük. Megérkezünk önmagunkhoz. És egy kicsit talán a nagy egészhez.

Kajak: A péntek reggeli meditáció és reggeli után felkerekedünk, és 11:00-től kb. 17:00-ig a Balatonon leszünk. Jó idő esetén átevezünk Tihanyba, és bejárjuk a félsziget nyugati partjait. Egy szuper helyen megpihenünk, ebédelünk, és, ha jó a szél, folytatjuk az utat nyugatnak egészen a balatonudvari strandig. Aztán irány Szántód, irány a vacsora!

A napot finom, lazító jógával és meditációval, könnyű vegetáriánus vacsorával zárjuk.

A megtett távolság kb. 18-20 km lesz, az időjárás függvényében. Pihenéssel együtt a túra hossza: 6 óra.

Másnap korán kelünk, hajnali meditációnk végére megérkeznek a hajnali Nap sugarai is. Reggelivel, csendes pihenéssel, majd jógával folytatjuk a napot. Ebéd után pihenünk 🙂 Teázunk és felkészülünk az esti evezésre, majd elindulunk és rövidebb evezés után a vízról megnézzük a naplementét. Késői, könnyű vacsorával zárjuk a napot a parton, majd visszatérünk a táborba, nyugovóra térünk.

Kérésre masszázsidőpontot is lehet foglalni Eszternél és profi masszőr barátainknál Bálványoson. A napot egy  finom vegetáriánus vacsorával zárjuk.

Vasárnap korán kelünk, a hajnali meditációt után reggeli és másfél óra pihenés, majd egyhosszú délelőtti jógaóra a késői ebédig. Kipihenve, elfáradba és talán pár új ismerőssel gazdagabban zárjuk ezt a hétévégét.

A túrán vadonatúj egyes és páros tengeri kajakokat használunk. Két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

Ezt az csendes, de aktív, újraindító hétvégét Bálványoson, a Szellős Rét meditációs és elvonulóhelyen tartjuk.

 

A túradíj tartalmazza:

+ a kajakok és a teljes felszerelés szállítását és használatát

+ két egésznapos kajaktúrát és a túravezetést

+ jógaoktatást/meditációt négy alkalommal

+ teljes ellátást

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

A túradíj a szállás díját nem tartalmazza, szállásfoglaláshoz segítségért fordulj bátran hozzánk!

A szállás ára igény szerint alakul (2000-5000 Ft/fő/éj között), és helyben fizetendő.

TALÁLKOZÁS:A túra első napján 18:00-kor
HELYSZÍN:Szellős Rét, 8614 Bálványos, Petőfi Sándor u. 36/B.
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek55.000 Ft
gyerekeknek (12 éves kor alatt)49.500 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!