Out of Stock

2020.09.20. BALATON NYUGAT KAJAKTÚRA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

16.200 Ft18.000 Ft

Bevalljuk, tavaly óta rákaptunk a Balatonra… szeretjük, jobban, mint valaha. Ezen az egynapos  kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán egy pillanatra találkozunk a végtelen érzetével is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj?

Ez egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy egész napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságos környezetben evezhetsz végig az Északi Part legváltozatosabb vidékén. Utunkat az észak-nyugati partvidék mentén   végig vulkáni hegyek kísérik. A hegyes, a púpos meg lapos bazalt tömböket a vízről csodálni, jó idő esetén akár a parttól jó messze a teljes csendet megélni (esetleg nagyot fürdeni) aztán a   tagolt partvidéken kikötni, megpihenni, elég jó dolog. Ez a kajaktúra nem kevés, erre picit készülni érdemes. De megéri.

Mit jelent ez? 

Révfülöpön, a kikötőben szállunk vízre. Innen Pálköve előtt evezünk el, esetleg beugrunk megkóstolni a híres pálkövei savanyúvizet, aztán Ábrahámhegyen pihenünk egyet a strandon (ha olyan az idő) vagy Badacsonyban iszunk egy fröccsöt a Pláne Borteraszon. Majd tovább hasítjuk a habokat Szigliget felé, és Balatongyörökön a strandon fújunk egyet, vagy simán  zúzunk tovább a Balaton egyik legkedvesebb pontja, a Szent Mihály domb felé. A meghitt kikötőben szállunk partra, lábunkat felfedezve felkaptatunk az ősi Szent Mihály kápolnához. Ennek kertjéből, a Kálvária három keresztjétől belátjuk Balaton nyugati részének nagy részét, egészen Keszthelyig.

Ez kb. 25-27 km, széltől, időjárástó függően. Reggel 9-kor indulunk, és este 6 körül ér véget a túra.

 

A túra díja tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2-4 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

TALÁLKOZÁS:A túra napján reggel 8:00-kor
HELYSZÍN:Révfülöp, Kikötői parkoló, Halász utca 1. 
RÉSZVÉTELI DÍJAK:felnőtteknek18.000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

 

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek