2020.09.26. A TELJES DUNAKANYAR KENUVAL: SZEZONZÁRÓ CSODATÚRA (CSAK MOST: 25% KEDVEZMÈNNYEL)

Már csak 2 helyünk van

10.500 Ft

SZEZONZÁRÓ TÚRA 25% KEDVEZMÉNNYEL !

Tavaly ez nekünk annyira bejött, hogy úgy döntöttünk, idén is nekivágunk “nemzet-közi” Felső-Dunakanyar-túránknak, Szlovákia és hazai szigeteink között, kis (“Karib”) öblökkel, az Ipoly torkolatával, madárkereséssel, kisbüfés megállóval, fürdéssel, napfürdővel, függőágyas pihenővel és strandlabda partival! Kérdés van?:) Naszóval csupa móka, mulatság és persze evezés vár ránk!

Nyílt vizeken. Hegyek között. Mindhárom kanyar a Dunakanyarban. Ez nem egy “fák között bújkálós” túra, ezért technikailag könnyebb. Egy rendes, emberes táv, amire büszke lehetsz, amellett, hogy csodaszép. Egynapi járóvízre Esztergomtól, a végén egy pázsitos rézsű, amire kifut a hajód, és vár a Dunakanyar egyik legjobb vendéglője. Erre hívunk. Ha már megismerted a kenuzás varázsát, voltál már hosszabb vagy rövidebb túráinkon, és mennél tovább, új utakra, akkor ez a Neked való túra! Ott vagyunk végig melletted, egy csapat vagyunk, de bármikor odébb evezhetsz, mással evezhetsz.

Esztergom város északi részéről, a teljes panorámával indulunk. Előbb a Mária Valéria hidat, majd a Bazilika ormait, hagyjuk magunk mögött, mielőtt a szlovák Halemba-sziget partjai mentén elérkezünk a Garam folyó zegzugos dunai torkolatához. Ezen fellopakodunk kicsit, majd visszatérve a Dunára, megállunk az egyik legszebb karibi szigeten egy nagyot pihenni. Aztán megkeressük az Ipoly bejáratát és benézünk ide is, egyik legjobb kajaktúránk terepére.

Aztán Pilismarón nyújtózunk egy hatalmasat a strandon, majd a zebegényi meredek partok alatt evezünk Dömös felé, és Visegrád érintésével, megint kis pihenő után, pedig tovább a Szentendrei-sziget északi csúcsára, ahol fürdünk, lógunk, játszunk, pihenünk. Ezután már csak egy rövid örömevezés a Dunabogdányi Szabadstrand, és vár a Forgó étterem a legfinomabb, nagggyon késői ebéddel (azaz vacsorával), amit valaha ettél!

Isteni társaság, ahol történetek kapnak szárnyra, emberek találkoznak, ahol most igazán próbára teheted magad, és egyben ahol pihenhetsz is egy nagyot! Ez milyen?! És mire kiszállsz, jobb lesz a világ.

Ezt a túrát tapasztaltabb kenuzóknak és jó kondiban lévő felnőtt vendégeinknek ajánljuk. 14 éves kor fölötti, jó kondiban lévő gyerekek is jöhetnek!

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Tervezett táv: kb. 34-38 km, kb. 6 óra összesen, pihenőkkel

TALÁLKOZÁS:A túra napján 9:00-kor
HELYSZÍN:Esztergom, Nagy-Duna sétány, Palkovics-pad
RÉSZVÉTELI DÍJAK:mindenkinek 🙂10.500 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani jelentkezhetsz túráinkra a webshopunkon keresztül.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel.

 

Köszönjük az érdeklődésedet! Közeleg a túra időpontja, így már lezártuk a jelentkezést. De szeretnénk ha velünk túráznál, sok-sok jó túra közül választhatsz még a Túranaptárunkból!
Itt eléred: https://felfedezok.hu/turanaptar/

További információk

Korosztály

Felnőtt, Gyerek