Out of Stock

2020.09.26. A TELJES DUNAKANYAR TENGERI KAJAKKAL: SZEZONZÁRÓ CSODATÚRA (CSAK MOST: 25% KEDVEZMÈNNYEL)

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

13.500 Ft

 

SZEZONZÁRÓ TÚRA 25% KEDVEZMÉNNYEL !

Nyílt vizeken. Hegyek között. Mindhárom kanyar a Dunakanyarban. Ez nem egy “fák között bújkálós” túra, ezért technikailag könnyebb. Egy rendes, emberes táv, amire büszke lehetsz, amellett, hogy csodaszép. Egynapi járóvízre Esztergomtól, a végén egy pázsitos rézsű, amire kifut a hajód, és vár a Dunakanyar egyik legjobb vendéglője. Erre hívunk. Ha már megismerted a kajakozás varázsát, voltál már hosszabb vagy rövidebb túráinkon, és mennél tovább, új utakra, még több erőt szeretnél a válladba-karjaidba, akkor ez a Neked való túra! Ott vagyunk végig melletted, egy csapat vagyunk, de bármikor odébb evezhetsz, mással evezhetsz, magadban evezhetsz, vagy akár párosban. Mindenki a saját tengeri kajakját navigálja, de a csapat együtt marad!

Esztergom város északi részéről, a teljes panorámával indulunk. Előbb a Mária Valéria hidat, majd a Bazilika ormait, hagyjuk magunk mögött, mielőtt a szlovák Halemba-sziget partjai mentén elérkezünk a Garam folyó zegzugos dunai torkolatához. Ezen fellopakodunk kicsit, majd visszatérve a Dunára, megállunk az egyik legszebb karibi szigeten egy nagyot pihenni.

Aztán megkeressük az Ipoly bejáratát és benézünk ide is, egyik legjobb kajaktúránk terepére. Aztán Pilismarón nyújtózunk egy hatalmasat a strandon, majd a zebegényi meredek partok alatt evezünk Dömös felé, és Visegrád érintésével, megint kis pihenő után, pedig tovább a Szentendrei-sziget északi csúcsára, ahol fürdünk, lógunk, játszunk, pihenünk. Ezután már csak egy rövid örömevezés a Dunabogdányi Szabadstrand, és vár a Forgó étterem a legfinomabb, nagggyon késői ebéddel (azaz vacsorával), amit valaha ettél! Isteni társaság, ahol történetek kapnak szárnyra, emberek találkoznak, ahol most igazán próbára teheted magad, és egyben ahol pihenhetsz is egy nagyot! Ez milyen?! És mire kiszállsz, jobb lesz a világ.

A túrát tapasztaltabb és jó kondiban lévő túrázóinknak találtuk ki, ezen belül elsősorban felnőtt túrázóinknak ajánljuk. Párosban 14 éves kor fölötti, jó kondiban lévő gyerekek is jöhetnek!

A túradíj tartalmazza:

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a norm