EXPLORER KEDVEZMÉNY KÁRTYA

EZ A TÚRA BETELT! VÁLASSZ EGY MÁSIKAT :)

15.000 Ft

MIRE JÓ AZ EXPLORER KÁRTYA?

Az EXPLORER Kártya tulajdonosát MINDEN egyes túránkból 20% kedvezmény illeti meg. Ennyivel kevesebbet fizetsz minden alkalommal.

Nincs kivétel a kedvezmény alól.  Nincs apróbetűs rész. A kedvezményben ugyanúgy benne van a félnapos Szigetspicces kenus lazulás és a teljes hétvégés, all-inkluzív, borkóstolós hétvége a Bodrogzugban, de a három- vagy soknapos balatoni túráink és a két és fél napos gemenci túrák is.

Ez azt jelenti, hogy ha egyedül jössz, akkor két rövid (egynapos) és egyetlen hétvégi túra után már sokat spórolsz. Ha pedig egyszer eljössz velünk a Bodrogzugba, vagy eljössz a Kajak – Jóga hétvégére, akkor már egyetlen rövid túra is elég hozzá, hogy minden túrádon ezreket takaríts meg.

 

VÁRJUK A KIS FELFEDEZŐKET!

De van még jobb is: Gondoltunk Rátok kedves Apukák és Anyukák, akik szívesen elhoznátok a gyerekeket is magatokkal.

Az EXPLORER Kártyád kedvezménye egy Veled túrázó, 12 év alatti gyermeknek is ugyanazt a 20%-os kedvezményt nyújtja minden túra árából.  Amikor gyermekednek foglalsz, a 20%-os kedvezményt a már alapból kedvezményes, csökkentett gyermek árból vonjuk le. Így gyermeked túradíja a felnőtt túradíjnál átlagosan 30% lesz alacsonyab

Egyetlen EXPLORER Kártyával így gyermekeddel együtt is eljöhettek kedvezményesen bármely idei túránkra! Ez már egyetlen közös hétvégi túra esetében is sok ezer forint megtakarítást jelent!

 

HOGY MŰKÖDIK?

Az EXPLORER Kártya megvásárlásával emailben érkezik hozzád a virtuális kártyád, rajta egy kártyakóddal. Ezt a kódot minden vásárlásodnál fel tudod használni a kedvezményed érévényesítéséhez az idei szezonban. A spórolás már a legelső túrádnál megkezdődik, ahogy a kártyakód beírásával a 20% kedvezmény azonnal levonódik a túradíj összegéből. Neked csak a fennmaradó részt kell fizetned.

Ugye sima ügy? Itt tudod beszerezni: