2021.04.10: Bázistúra 1: Kenutúra a Szentendrei Duna-ágban

7.600 Ft15.600 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Ez egy ismerkedős túra! Tali az Explorers Óbudai Bázison, ismerkedünk különféle hajókkal, kenukkal, sárkányhajóval, aztán zúzunk felfelé a varázslatos Szentendrei Dunaágban, szoktatjuk az izmainkat az evezéshez, forog a törzs, ég a...tenyerünk, mozgunk, sportolunk, szigetkéket kerülgetünk meg ilyenek. Üdv az Explorers Óbudai bázisán, irány Leányfalu! Helló, van egy 2-napos változatunk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kenuba: ha a Bázistúra 1-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét!
Törlés

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol, de a végén van büfé

Szállás:nincs

Kinek ajánljuk:kezdőket, újrakezdőket, mozgásra vágyókat, társaság kedvelőket  

A MINDENKORI SZABÁLYOZÁS TELJES TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL MŰKÖDÜNK. ESZERINT JELENLEG KIZÁRÓLAG EGYÉNI SPORTOLÁSRA VAN LEHETŐSÉG.

Ahhoz, hogy egy túrát megtarthassuk, a jelenleg érvényes korlátozások feloldása vagy módosítása szükséges. Amikor újra engedélyezik a szolgáltatások működtetését, akkor vagy szabad lesz megint kis csoportokban túrázni, vagy kölcsönzőként működve hajót tudunk Neked bérbe adni, hozzá útvonaltervet és technikai-biztonsági felügyeletet tudunk biztosítani számodra. Ezt egyelőre nem tudjuk.

TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat a kiírt időpontot követő első munkanap végéig visszautaljuk a számládra.

 

Készülünk a hosszabb evezésekre, gyakoroljuk a kormányzást, hajókezelést. Közel van, akár busszal is elérhető, Budapesten órán belül a vízen vagy és irány az Explorers Vadkacsa  Bázis Leányfalun!  A túra sportos, de nem megterhelő, menet közben akár több pihenőt is tartunk, ha nagyon muszáj, akkor büfé lehetőséggel 🙂 A Lupa-szigetet elhagyva elcsendesül a vidék, megszokjuk lélegzetünk ritmusát, majd beszűkül a folyó és elénk tárulnak Szentendre tornyai. Itt megpihenhetünk, majd diadalittasan végigevezünk a város előtt, és fel-fel az Explorers Vadkacsa Bázisra. 

Az EXPLORERS Vadkacsa Bázis igazi vizibázis, lehet tábortűzezni, bográcsolni (ezt akár meg is rendelhetjük a háziaktól) és nagyon ott van a Leányfalui Termálfürdő!

 

Helló, van egy 2-napos változatunk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kenuba: ha a Bázistúra 1-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét! Ha a kétnapos túrát választod, igény szerint foglalunk Neked szállást (Privát szoba és Tábori szállás esetén) a túrát megelőző 21. napig. Ezt követően egyénileg lehet szállást foglalni. Sátrazni is lehet, ezt elég az indulás előtt 5 nappal jelezni a Vadkacsa Bázis felé vagy dobj egy üzit és segítünk.

 

További extra programok (Bázistúra 1&2)

Kaja / ebéd: Önállóan Leányfalui Büfék / Éttermek valamelyikében

Termálfürdő: 16.00-19.00 (vagy éjszakai fürdő 20.00-23.30.)

Este: 20.00-22.00. Tábortűz – lehet sütögetni (hozott anyagból) vagy igény szerint közös bogrács, beszélgetés, stb. (ez nem jelent hajnalig tartó bulit!!!)

Szálláslehetőség a Vadkacsa Vízitelepen! Privát szobák (5 fős), Tábori szállás (17 fős / 2 légterű vendégházban), Sátorhely. 

 

Szállás:

Privát szoba: 18.000,- / szoba (5 fő) / éj

Tábori szállás:   2.800,- / fő / éj

Sátrazás:   1.500,- / fő / éj

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

Egynapos változat:

MIKOR: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B. 

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 8.900 Ft
gyereknek 7.600 Ft

 

Kétnapos változat:

TALÁLKOZÁS: A túra napján reggel 9:00-kor
HELYSZÍN: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B.

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 15.600 Ft
gyereknek 12.800 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!