2021.05.01. BALATON NYUGAT KAJAKTÚRA

18.000 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Bevalljuk, tavaly óta rákaptunk a Balatonra… szeretjük, jobban, mint valaha. Ezen az egynapos  kajaktúrán megtapasztaljuk a Balaton teljességét, színeit, csendjét és erejét. Talán egy pillanatra találkozunk a végtelen érzetével is… de aztán megérkezünk, ugye nem baj?

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit hozol magaddal egy sportos napra

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kit várunk? Aki már többször kajakozott folyón, esetleg tengeren, és szeretne jobb, erősebb, tapasztaltabb kajakossá válni. Aki szeretné  fejleszteni kajak tudását, erőnlétét egy csodás természeti környezetben.

A MINDENKORI SZABÁLYOZÁS TELJES TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL MŰKÖDÜNK. 

TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat a kiírt időpontot követő első munkanap végéig visszautaljuk a számládra.

Ez egy teljes napos megmerítkezés a tökéletes természetben. Egy egész napos kajaktúra tengeri kajakkal legszebb tavunkon, a Balatonon, ahol biztonságos környezetben evezhetsz végig az Északi Part legváltozatosabb vidékén. Utunkat az észak-nyugati partvidék mentén   végig vulkáni hegyek kísérik. A hegyes, a púpos meg lapos bazalt tömböket a vízről csodálni, jó idő esetén akár a parttól jó messze a teljes csendet megélni (esetleg nagyot fürdeni) aztán a   tagolt partvidéken kikötni, megpihenni, elég jó dolog. Ez a kajaktúra nem kevés, erre picit készülni érdemes. De megéri.

 

Mit jelent ez? 

 

Révfülöpön, a kikötőben szállunk vízre. Innen Pálköve előtt evezünk el, esetleg beugrunk megkóstolni a híres pálkövei savanyúvizet, aztán Ábrahámhegyen pihenünk egyet a strandon (ha olyan az idő) vagy Badacsonyban iszunk egy fröccsöt a Pláne Borteraszon. Majd tovább hasítjuk a habokat Szigliget felé, és Balatongyörökön a strandon fújunk egyet, vagy simán  zúzunk tovább a Balaton egyik legkedvesebb pontja, a Szent Mihály domb felé. A meghitt kikötőben szállunk partra, lábunkat felfedezve felkaptatunk az ősi Szent Mihály kápolnához. Ennek kertjéből, a Kálvária három keresztjétől belátjuk Balaton nyugati részének nagy részét, egészen Keszthelyig.

 

Ez kb. 25-27 km, széltől, időjárástó függően. Reggel 9-kor indulunk, és este 6 körül ér véget a túra. Ha autóval jössz, a sofőröket visszavisszük az autóhoz Révfülöpön.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 8:00-kor
HOL: Révfülöp, Kikötői parkoló Halász utca 1. 
TÚRADÍJ: felnőtt 18.000 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!