2021.05.15: Fürge Túrakenuval Esztergomtól Pilismarótig, Garam, Ipoly

7.900 Ft9.900 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Nyílt vizeken, Esztergom város északi részéről, a teljes panorámával indulunk. Ha már megismerted a kajakozás varázsát, voltál már rövidebb túráinkon, és mennél tovább, új utakra, akkor ez a Neked való túra! Egy jó félnapi járóvízre Esztergomtól vár egy homokos strand, amire kifut a hajód és megérkezel egy jóval csendesebb “Római part”-ra,  a pilismaróti strandra, ahol  a foodtruck-ok, kávézók, és ahogy kell, palacsintázók várnak. De csak miután odaeveztél :) Erre hívunk! Nálunk nincsenek tömegjelenetek. Kis csoport, max. 15 vendég, 5-6 kenu, kenunként ketten-hárman. 
Törlés

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Étkezés: amit magaddal hozol ;) Pilismaróton klassz streetfood büfék várnak.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akik mennének már nagyon valahova, és szívesen töltenek egy teljes napot a természetben, akik valami hosszabbat, izgalmasabbat, portyázósat, nagydunásat keresnek, akik megnéznék már maguknak a Garamot és az Ipolyt

A MINDENKORI SZABÁLYOZÁS TELJES TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL MŰKÖDÜNK. 

COVID SZABÁLYOZÁS INFO: A kajak és kenu túrák szabadidős sporttevékenységnek minősülnek, nem sportrendezvénynek. Ezért a jelenlegi szabályozás alapján, jogi és rendészeti szakértőink írásos véleménye szerint, túráinkon NEM ELVÁRÁS az állami védettségi igazolvány. A vízitúrák megtarthatóak, végezhetőek, gyertek és élvezzétek a tavaszt! 🙂 A parton és szállításkor természetesen maszkot hordunk és tartjuk a kajaklapát távolságot.

TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat a kiírt időpontot követő első munkanap végéig visszautaljuk a számládra.

Ez nem egy “fák között bújkálós” túra, ezért technikailag könnyebb. Egy rendes, emberes táv, amire büszke lehetsz. Amellett, hogy csodaszép. 

Fürge túrakenukkal előbb átbújunk a Mária Valéria-híd alatt, majd a Bazilika ormait  hagyjuk magunk mögött. Fizetünk egy sört/bambit annak, aki elsőként fedezi fel  a Garam torkolatát. Ide benézünk! Izgalmas szigetkéken át evezünk vissza a Dunára. Ezután a széles folyón Halemba-sziget partjai mentén elérkezünk a zegzugos Ipoly folyó dunai torkolatához. Az Ipolyon fellopakodunk kicsit, majd  visszahajózva a torkolathoz átkelünk a Dunán a pilismaróti partok felé.  

 

A kenukban ketten-hárman ülünk, dolgozik maroknyi csapatod, és mi is ott vagyunk végig melletted, egy csapat vagyunk. 

Isteni társaság, ahol történetek, emberek találkoznak, ahol próbára teheted magad, ahol pihenhetsz egy nagyot – és mire kiszállsz, garantáltan jobb lesz a világ.

A túrát átlagosan jó kondiban lévő túrázóknak, akár családoknak is ajánljuk. Ha kell, sok pihenőt tartunk! Ha nem tudsz kormányozni, segítünk. Tervezett táv: kb. 21 km, kb. 4-4.5 óra összesen, pihenőkkel. 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, könnyű, fürge túrakenuk, korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük. Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

 

MIKOR: reggel 9h 
HOL: Esztergomi Evezősök Hajós Egylete előtt

Esztergom, Nagy Duna stny. 4, 2500 Magyarország

https://goo.gl/maps/TB1qFb3ABpo2QiKa7

TÚRADÍJ: felnőtt 9,900 Ft
gyermek 7,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!