2021.05.29-30: Szigetköz Észak Túrakenuval: Egy Kaland, mint a mesében

19.900 Ft24.900 Ft

Fennmaradó helyek:5
Egy este és két nap alatt megismerheted a varázslatos Szigetköz észak-nyugati ágait és bogait - vagy legalábbis vissza akarsz majd jönni. A program változatos, mint a hely maga: a csendes, madármeglesős barangolástól, az izgalmas, kanyargós, sebes folyásokon át, feltárul egy elzárt, csendes világ, pláne ha a tömegtúrákat minden nap ki tudjuk kerülni.  

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Meleg étel elérhető a Part Kempingben, bolt a faluban, önellátó gazdálkodás 

Szállás:Egyénileg lehet foglalni, lejjebb ajánlunk is párat

Kinek ajánljuk:Ez egy valódi kétnapos kenutúra, van olyan hogy péntek este kezdünk egy esti túrával, szombaton egész nap és vasárnap késő délutánig a vízen leszünk. Nem szaladunk, a belassulás a kaland rése, és van is mit megnézni… Lazán evezünk, meg kedvesek vagyunk, de azért kell hozzá valamennyi kondi. Teljesen kezdőként ez fárasztó lehet, talán előbb egy rövid Bázistúrára gyere, de ha jó a kondid és van vízi tapasztatod a strandon kívül is, vágj bele!  

A MINDENKORI SZABÁLYOZÁS TELJES TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL MŰKÖDÜNK. 

COVID SZABÁLYOZÁS INFÓ: A kajak és kenu túrák szabadidős sporttevékenységnek minősülnek, nem sportrendezvénynek. Ezért a jelenlegi szabályozás alapján, jogi és rendészeti szakértőink írásos véleménye szerint, túráinkon NEM ELVÁRÁS az állami védettségi igazolvány. A vízitúrák megtarthatóak, végezhetőek, gyertek és élvezzétek a tavaszt! 🙂 A parton és szállításkor természetesen maszkot hordunk és tartjuk a kajaklapát távolságot.

TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat a kiírt időpontot követő első munkanap végéig visszautaljuk a számládra.

Ezt a kétnapos túrát úgy találtuk ki, hogy megismerhesd a Szigetköz minél nagyobb részét egy hétvége alatt. A program eléggé változatos lesz, – mint a hely maga – lesz itt minden: a csendes, madár-meglesős barangolás, izgalmas, kanyargós, sebes folyások, csendes tavak.. 

 

Szombaton és vasárnap is a vízen leszünk. Ez idő alatt bejárjuk Szigetköz csendes, de változatos világát: hódokat lesünk, árnyas fák alatt evezünk, festői környezetben pihenünk és magunkba szívjuk a természet illatait. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függ, de nem lesz benne sok ismétlődés, megígérjük! Egy nap alatt kb. 15-18km kenuzunk, a sodrás néha segít 🙂

 

A pontos útvonalat minden nap a túra előtt találjuk ki a vízállás és a nagycsoportos túrák aznapi útvonalait lehetőleg elkerülve, de átlagosan 5-6 órát töltünk a vízen, azt esszük, amit magunkkal viszünk, és estére visszatérünk a bázisra. 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

A túradíj étkezést és szállást nem tartalmazza, szállásfoglaláshoz segítségért fordulj hozzánk bátran.

 

MIKOR: Szombaton 10:00-kor
HOL: Dunakiliti, Vadvíz Kemping, Recepció 
TÚRADÍJ: felnőtt 24,900 Ft
gyermek 19,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!