2021.06.05: RÁCALMÁSI SZIGETEK kajakkal

11.900 Ft14.900 Ft

Fennmaradó helyek:3
Mér’ is jó ez a túra? Ha meguntad a kajaksulit vagy a kertvégében kajakozást… az indulás döbbenetesen közel van Budapesthez, a csodák kapujából indul, icipici szigetek között evezünk, bujkálós vizitutakon és mégis a Dunán. Változatos barangolás pihenőkkel, és mert ha egyszer eljössz, újra és újra ilyen eldugott helyekre akarsz majd menni kajakkal vagy kenuval. Ez a túra olyan változatos, hogy észre sem veszed a 15km-t, és nagy részben védett mellékágakon, szigetkék között (vad)kacsázunk. 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Napközben amit hozol, de a végén akár egy büfé is akad valahol

Kinek ajánljuk:Mindenkit várunk, aki már kajakozott párszor és szívesen merészkedne új terepre, még a “Nagydunára” is ;)

Kulcs Dunapartján pakolunk be, vesszük át a legfontosabb kajakos fogásokat, támasztást, fordulást stb, és szállunk vízre lelkesen, hogy felfedezzük ezt a guszta kis  szigetvilágot. Ez egy szuper felkészítő túra, technikailag és erőnlétben kicsit többet igényel, mint a Kajaksuli túráink. Imádni fogod.  

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján 10:00-kor
HOL: Kulcs, Hajós utca, Duna part, pontosan itt: 2WXP+XV Kulcs, Magyarország

https://goo.gl/maps/KibGECf5FWFYCR3CA

TÚRADÍJ: felnőtt 14,900 Ft
gyermek 11,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!