2021.06.06: Védőangyal Kenutúra 2. (Bázistúra 2)

7.600 Ft15.600 Ft

Fennmaradó helyek:5
Miért gyere? Ez egy ismerkedős túra! Ismerkedünk különféle hajókkal, zúzunk felfelé és lefelé is a varázslatos Szentendrei Duna-ágban, szoktatjuk az izmainkat az evezéshez, dolgozik a kar, forog a törzs,  sportolunk, szigetkéket kerülgetünk meg ilyenek. Készülünk a hosszabb evezésekre, gyakorjuk a kormányzást, hajókezelést. Közel van, akár busszal is elérhető, Budapesten órán belül a vízen vagy és irány a Bázis!  

INGYENES VÉDŐANGYAL TÚRA!

Ha részt vettél/veszel a COVID-elleni védekezésben, mint egészségügyi dolgozó vagy civil segítő, ERRE A TÚRÁNKRA INGYEN jöhetsz illetve az egész szezonban 25%-os kedvezménnyel túrázhatsz velünk minden Rövid és Kaland túránkon! Hálásak vagyunk Neked, és így mondunk köszönetet a munkádért. Gyere velünk, most mi dolgozunk érted!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol, de a végén van büfé

Szállás:Ha a kétnapos túrát választod, igény szerint foglalunk Neked szállást (Privát szoba és Tábori szállás esetén) a túrát megelőző 21. napig a Vadkacsa Vízitelepen.

Kinek ajánljuk:kezdőket, újrakezdőket, mozgásra és társasági létre vágyókat  

A túra sportos, de nem megterhelő, menet közben akár több pihenőt is tartunk, ha nagyon muszáj, akkor büfé lehetőséggel 🙂 Üdv az Explorers Vadkacsa Bázison, irány Szentendre, a  Lupa-sziget és az Explorers Óbuda Bázis!

Túránk az Explorers Vadkacsa Bázisról, Leányfaluról indul. Laza bemelegítésként felevezünk Tahitótfalu fölé, ahol van pár szigetke, amiket jól megkerülgetünk. Közben rádöbbenünk, hogy Budapesttől 25 km-re egy tiszta, csak a madaraktól hangos dzsungelvilágban evezhetünk, miközben egyre jobban megszeretjük az evezést. Mire kiszálllunk a Bázison, Leányfalun, már tervezzük is a következő túrát, legyen az kenuval, rafttal vagy sárkényhajóval, netán kajakkal 😉  

Ha messziről érkezel vagy csak szeretnél teljesen elmerülni a jóban, már az előző nap délutánján vagy estéjén is csatlakozhatsz ehhez a túrához az Explorers Vadkacsa Bázison, Leányfalun, ahol  szállás foglalható! A Leányfalu Bázis (Vadkacsa) igazi vízibázis, lehet tábortűzezni, bográcsolni (ezt akár meg is rendelhetjük a háziaktól) és nagyon ott van a Leányfalui Termálfürdő!

Szálláslehetőség a Vadkacsa Vízitelepen! Privát szobák (5 fős), Tábori szállás (17 fős / 2 légterű vendégházban), Sátorhely. 

 

Helló, van egy 2-napos változatunk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kenuba: ha a Bázistúra 1.-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét! Ha a kétnapos túrát választod, igény szerint foglalunk Neked szállást, melynek árát a túradíj nem tartalmazza.

 

További extra programok (Bázistúra 1&2)

Kaja / ebéd: Önállóan Leányfalui Büfék / Éttermek valamelyikében

Termálfürdő: 16.00-19.00 (vagy éjszakai fürdő 20.00-23.30.)

Este: 20.00-22.00. Tábortűz – lehet sütögetni (hozott anyagból) vagy igény szerint közös bogrács, beszélgetés, stb. (ez nem jelent hajnalig tartó bulit!!!)

 

Szálláslehetőség a Pap szigeti kempingben, faházakban.

Szállás: Privát szoba: 18.000,- / szoba (5 fő) / éj

Tábori szállás:   2.800,- / fő / éj

Sátrazás:   1.500,- / fő / éj

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, friss túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy személyautóban és max. 4-en egy kisbuszban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk. Ennek sajnos jelenleg extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

Egynapos változat:

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Explorers Leányfalu Bázis 

(Vadkacsa Vízitelep, Leányfalu, Petőfi sétány 7.)

TÚRADÍJ: felnőtteknek 8.900 Ft
gyereknek 7.600 Ft

 

Kétnapos változat:

 

MIKOR: A túra első napján reggel 10:00-kor
HOL: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B.

TÚRADÍJ: felnőtteknek 15.600 Ft
gyereknek 12.800 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!