2021.07.03: Bázistúra 1: Kenutúra a Szentendrei Duna-ágban

5.900 Ft10.500 Ft

Fennmaradó helyek:5
Ez egy ismerkedős túra! Tali az Explorers Óbudai Bázison, ismerkedünk különféle hajókkal, kenukkal, sárkányhajóval, aztán zúzunk felfelé a varázslatos Szentendrei Dunaágban, szoktatjuk az izmainkat az evezéshez, forog a törzs, ég a...tenyerünk, mozgunk, sportolunk, szigetkéket kerülgetünk meg ilyenek. Üdv az Explorers Óbudai bázisán, irány Leányfalu! Helló, van egy 2-napos változatunk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kenuba: ha a Bázistúra 1-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol, de a végén van büfé

Szállás:nincs

Kinek ajánljuk:kezdőket, újrakezdőket, mozgásra vágyókat, társaság kedvelőket  

A túra sportos, de nem megterhelő, menet közben akár több pihenőt is tartunk, ha nagyon muszáj, akkor büfé lehetőséggel 🙂 Üdv az Explorers Vadkacsa Bázison, irány Szentendre, a  Lupa-sziget és az Explorers Óbuda Bázis!

Túránk az Explorers Vadkacsa Bázisról, Leányfaluról indul. Laza bemelegítésként felevezünk Tahitótfalu fölé, ahol van pár szigetke, amiket jól megkerülgetünk. Közben rádöbbenünk, hogy Budapesttől 25 km-re egy tiszta, csak a madaraktól hangos dzsungelvilágban evezhetünk, miközben egyre jobban megszeretjük az evezést. Mire kiszállunk a Bázison, Leányfalun, már tervezzük is a következő túrát, legyen az kenuval, rafttal vagy sárkányhajóval, netán kajakkal 😉  

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Explorers Leányfalu Bázis 

(Vadkacsa Vízitelep, Leányfalu, Petőfi sétány 7.)

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 5.900 Ft
gyereknek 5.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!