2021.07.17: Bázistúra 1: Kajaktúra a Szentendrei Duna-ágban

9.900 Ft10.900 Ft

Fennmaradó helyek:4
Ez egy ismerkedős túra! Tali az Explorers Óbudai Bázison, ismerkedünk különféle hajókkal, kajakokkal, kenukkal, sárkányhajóval, aztán zúzunk felfelé a varázslatos Szentendrei Dunaágban, szoktatjuk az izmainkat az evezéshez, forog a törzs, ég a...tenyerünk, mozgunk, sportolunk, szigetkéket kerülgetünk meg ilyenek. Üdv az Explorers Óbudai bázisán, irány Leányfalu! Helló, van egy 2-napos változatuk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kajakba: ha a Bázistúra 1-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét! 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Amit magaddal hozol, de a végén van büfé

Szállás:Szálláslehetőség a Vadkacsa Vízitelepen! Privát szobák (5 fős), Tábori szállás (17 fős / 2 légterű vendégházban), sátorhely. 

Kinek ajánljuk:Kit várunk? Újrakezdőket, középhaladókat és haladókat, mozgásra vágyókat, társaság kedvelőket  

Készülünk a hosszabb evezésekre, gyakorjuk a kormányzást, hajókezelést. Közel van, akár busszal is elérhető, Budapesten órán belül a vizen vagy és irány az Explorers Vadkacsa  Bázis Leányfalun!  A túra sportos, de nem megterhelő, menet közben akár több pihenőt is tartunk, ha nagyon muszáj, akkor büfé lehetőséggel 🙂 A Lupa-szigetet elhagyva elcsendesül a vidék, megszokjuk lélegzetünk ritmusát, majd beszűkül a folyó és elénk tárulnak Szentendre tornyai. Itt megpihenhetünk, majd diadalittasan végigevezünk a város előtt, és fel-fel az Explorers Vadkacsa Bázisra. 

Az EXPLORERS Vadkacsa Bázis igazi vízibázis, lehet tábortűzezni, bográcsolni (ezt akár meg is rendelhetjük a háziaktól) és nagyon ott van a Leányfalui Termálfürdő!

 

Helló, van egy 2-napos változatuk is:  Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kajakba: ha a Bázistúra 1-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét! 

 

További extra programok (Bázistúra 1&2)

Kaja / ebéd: Önállóan Leányfalui Büfék / Éttermek valamelyikében

Termálfürdő: 16.00-19.00 (vagy éjszakai fürdő 20.00-23.30.)

Este: 20.00-22.00. Tábortűz – lehet sütögetni (hozott anyagból) vagy igény szerint közös bogrács, beszélgetés, stb. (ez nem jelent hajnalig tartó bulit!!!)

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

Egynapos változat:

 

MIKOR: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B. 

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 10.900 Ft
gyereknek 9.900 Ft

 

Kétnapos változat:

 

TALÁLKOZÁS: A túra napján reggel 9:00-kor
HELYSZÍN: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B.

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 19.900 Ft
gyereknek 16.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!