2021.07.21: Szingli Szerda Kenus Kör

5.500 Ft

Fennmaradó helyek:5
Edzés, kajakos falkázás, ismerkedős evezés, laza kirándulás – az abszolút kezdőktől a profikig, teljes biztonság mellett is igazi evezős élményt nyújt az Óbudai Bázisunkról induló Lupa kör.  

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:

Étkezés:amit magaddal hozol, de érdemes előtte bevinni valami könnyű, de lassan égő alapanyagot (dió, mogyoró, almáspite), és a végén nincs messze a Római-part...

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akinek megdobban a szíve, ha hullámokat lát, ha lapátot érint, ha csak arra gondol, hogy nemsokára evezhet. Azokat is, akik már egy ideje nézegetik a dolgot, és érzik, hogy ez valszeg nekik való, de persze volt ez, meg az, de most már szabad az út. Meg akik csak úgy megnéznék mit lehet ebben ennyire szeretni ;) 

Egy kör kb. 6 km, ami bővíthető több körrel, vagy a Süllő-sziget felé 8-10 km-re, vagy villámgyors és vészesen teljesítményorientált :))) csapat esetén akár egy szentendrei Kacsakő 15 km-re is. A napi menet a csapat ambíciója, igénye, összetétele, az időjárás (és a túravezető hangulata) alapján alakul 😉

 A programhoz ideális környezetet biztosít a Szentendrei Kis-Duna! 

 

Találkozóhely / indulás – EXPLORERS Óbuda Bázis (1039, Királyok útja 297/b), alapban a cél a Lupa-sziget megkerülése, közben sprintekkel és technikázással tűzdelt társasélet – igény esetén kikötés a szigeten.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését szükség szerint

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ fotókat Rólad, ha akarod

 

MIKOR: A túra napján 16:00-kor
HOL: EXPLORERS Óbuda Bázis (GANZ Vízitelep) 1039 Bp., Királyok útja 297/B.  
TÚRADÍJ: felnőtt 5,500 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!