2021.07.25: Ráckevei-Duna észak: Egynapos haladó kajaktúra

11.900 Ft14.900 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Egy barangolós, nyugis, családbarát túra azoknak, akik szívesen tekeregnének a Dunán, ám jobban szeretik a kacskaringós, de békés vizeket. A Ráckevei-Duna itt fekszik az ország közepén, mégis kevés vízitúrás toplistán szerepel, pedig ott a helye! Mert ez a békés szigetvilág tavasztól késő őszig egy földi paradicsom: nádasok (a Dunán!), tucatnyi kisebb-nagyobb, vastagon zöld, lakatlan szigetke, bebúvós vízi ösvények, sőt lagúnák szegélyezik...
Törlés

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz magaddal elég ennivalót egy teljes napi túrához, egy sportos naphoz.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Azokat várjuk, akik már egyszer-egyszer kajakoztak egy keveset, és most elmennének egy igazi kajaktúrára. Akik szeretik felfedezni az apró szigeteket, a bujkálós vízi ösvényeket, nádasdzsungelek labirintusait teknősbéka-napozókkal (viccen kívül). 

A Város (igen, Budapest) déli széléről indulunk, egy kis bemelegítő evezés után átsiklunk a Nagy Híd alatt (M0), és itt indul a csoda. Kacsázunk a szigetkék között, párszor kiszállunk, és örülünk, hogy mindez szinte a küszöbön hever. A szigetcsépi szabadstrandon szállunk ki kb. du. 4-kor, itt lazítunk, pihenünk, fürdünk, majd a sofőröket visszavisszük az autókhoz. Figyelünk mindenkire. Gyertek! 🙂

Ez egy egész napos túra, reggel 10:00 órától kb. du. 17:00 óráig. 

Tervezett táv: kb. 18 km, ez egy teljes nap a vízen, pihenőkkel

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük. Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza.

 

MIKOR: A túra napján reggel 9:00 óra
HOL: Nádfedeles Csárda parkoló, Budapest, Hollandi út 239., 1213 (71-es VAGY 152-es busz vá.)

Pontosan itt: https://goo.gl/maps/kajXZtTQJRPCdyhF6 

TÚRADÍJ: felnőtteknek 14,900 Ft
gyereknek 11,900Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!