2021.08.08: Kajakos Felfedezés Taksony Szigetvilágában

9.900 Ft11.900 Ft

Miért gyere el? Ez a túra egy gyönyörű, könnyű, de tartalmas szombati vagy vasárnapi móka. Azoknak találtuk ki, akiknek van kedve felfedezni egy közeli, csendes szigetvilágot, meglesni az édesvizi teknősöket, az itt pihegő vizimadarakat (akik esténként valszeg a városban  buliznak a haverokkal), figyelemmel beszélgetni, csendben lazulni, vagy akár ismerkedni. Magaddal, másokkal, az élővilággal. Kezdők is nagyon jól érezhetik magukat ezen a túrán, de mindenkinek energizáló, aki a zöld világban pihenni szeretne és esetleg megajándékozni magát egy isteni BBQ-ebéd élményével.
Törlés
    • -25 Ft

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Napközben amit hozol, de a végén van étterem, büfé, minden.

Szállás:-

Fennmaradó helyek:10

Kinek ajánljuk:Mindenkit várunk, aki kíváncsi és ismerkedne a kajakozással, esetleg hosszabb kajakos kirándulásokra is készül, aki csak csendre - vagy éppen csendesen ismerkedős társaságra vágyik 

Ezen a túrán Taksony-sziget körül és belsejében evezünk egy jó kis (egyesek szerint jó nagy) kört. Az elkezdett, de eddig be nem fejezett Duna-Tisza csatorna legszebb részéről indulunk és a kisebb-nagyobb vízi utakat bejárva, a Ráckevei Dunát érintve rácsodálkozunk erre a küszöbünkön elterülő vízi világra, a Soroksági Duna apró csodáira. Bejárjuk a Taksony-sziget déli részein elterülő nádasokat, ezt a rejtett csodavilágot, és kb. ugyanott kötünk, ki, mint ahol vízre szálltunk – de egy teljesen másik viziúton.  

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy személyautóban és max. 4-en egy kisbuszban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk. Ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

MIKOR: A túra napján 10:00-kor
HOL: WK SmokeHouse, Dunaharaszti, Búzavirág sor, 2330

https://goo.gl/maps/vYJVqN1GiGdcFe9J8

TÚRADÍJ: felnőtt 11,900 Ft
gyermek 9,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

Megyek!