2021.08.13-15: A Gemenci-erdő Ágai Fürge Túrakenukkal

27.900 Ft34.900 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Gemenc. Ahol a mítosz és a valóság ugyanaz. Szarvasok csörtetnek át eldugott mellékágakon, végtelen rengeteg. Nem viccelünk, amikor azt mondjuk, hogy felfedezünk. Az Explorers túráin bemegyünk olyan mellékágakba is, ahova nem könnyű, ahol éppen annyi víz van, hogy elvigyen minket a hátán. Ahol a szarvasok pihennek, vaddisznók csemegéznek. Nem sétahajózás, csak ínyenceknek.  

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés: pénteki vacsora, szombati reggeli, szendók, szombati bográcsos vacsora és vasárnapi reggeli helyben elérhető, segítünk megrendelni

Szállás:foglaltunk egy adag szobát, de mi nem biztosítunk szállást, ezért jelezd, ha kőházban szállnál meg, és átadjuk Neked a foglalásunkat.

Kinek ajánljuk: Mindenkit, aki már párszor kajakozott, sportos és szívesen fedezi fel önmagát és ezt a vadont, ahol ugyanolyan olyan természetes dolog a vaddisznó, mint az erdőben evezés

A Gemenci-erdő minden évszakban sok izgalmat tartogat számunkra: tavasszal az ébredő természetet, nyáron a hűvösben hűsölő állatokat, ősszel pedig a szarvasok bőgését leshetjük meg. Kirándulásnak is pompás, hát még kenutúrának! 

 

Két nap alatt bejárjuk az ártéri erdőség legszebb részeit. Szombaton egész nap a vízen leszünk, bejárjuk a Duna helyi ágait-bogait. Átéljük, ahogyan a nap sugarai áthatolnak a hatalmas lombokon, játékos fényt vetve a vízen lopakodó kenusokra.  A stabil túrakenukkal messzire eljutunk (meg vissza!), mert este már vár minket a bogrács – és ha van kedvetek, rendezhetünk magunknak egy kis bor- vagy whiskykóstolót is a Pihenőházban, összedobjuk!

 

A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függően: a Nagy-Duna, Szeremlei-Duna, Sugovica, esetleg a Grébec-holtág, netán a Móric-Duna és a Simon-Duna. Egy biztos, sok a lehetőség, és reggeltől estig a vízen leszünk. Este közös bográcsozással zárjuk a Felfedezést. 

 

Vasárnap egy vérbeli hajnali túrával folytatjuk: meglessük az ébredő vadont. Majd reggeli és egy kiadós pihenő után folytatjuk utunkat ebédig, aztán kora délutánra visszaérünk Dunafürdőre.   

 

Étkezés és szállás: A Fekete Gólya Pihenőházban Julcsi finom házi kosztja vár minket, javasoljuk, hogy ott étkezzünk. Más meg amúgy sincs. Csodás helyi, piaci hideg finomságok vacsira, hatalmas omlett reggelire, bográcsos vacsora. Mi úgy készülünk hogy együtt étkezünk. 

 

Összesen 4 étkezés, amiből a két reggeli kibővített lehetőség, hogy tudjunk csomagolni egész napra. Egy étkezés átlagos ára 2000 Ft és ebben benne van a vacsora átlaga is, ez helyben fizetendő. Ha semmiképpen nem akarsz élni a helyi étkezés lehetőségével, kérlek jelezd felénk. A szállás szintén helyben fizetendő, ennek ára a feketegolyapanzio.hu oldalon feltüntetett mindenkori szobaár, jelenleg fejenként 5-7e Ft között van. 

 

A túrán modern, tiszta, jól karbantartott, egyszemélyes és páros tengeri kajakokat  használunk. Mindig két túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

 

Egy kis kedvcsináló: https://www.youtube.com/watch?v=0FGCLBrjvSs
A túra vasárnap délután 16.00 óra körül ér véget.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kenue szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ étkezések megrendelését, megszervezését

 

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza.

 

MIKOR: Péntek este 18:00-kor
HOL: Fekete Gólya Pihenőház, Baja-Dunafürdő, Bárka utca
TÚRADÍJ: felnőtt 34,900 Ft
gyermek 27,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!