2021.08.21: Telihold Túra Túrakenuval

5.900 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
Jó dolog este/éjszaka a vízparton üldögélni, csodás élmény, de fokozható! Miért ücsörögnél a parton, távolról gyönyörködni a sejtelmes víz szépségében, ha teljes biztonságban, vízre szállva testközelből is megtapasztalhatod? Suhanunk a vízen, csendesen jár a lapát, hallod a lélegzeted, érzed a szíved dobbanását, az élet jó.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz magaddal megfelelő mennyiségű uzsit!

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kalandot keresőknek, szabad lelkűeknek, vagányoknak, szerelmeseknek, akik kíváncsiak milyen egy holdfényes estén a Kis-Duna hangulatát sárkányhajóban / kenuban átélni egy jó csapattal!

Ha van saját fejlámpád, ne hagyd otthon! Ha nincs, adunk, majd partraszállás után visszaadod. Mindenki könnyű biztonsági mellényben evez! Lazán evezünk, de picit több ez, mint nyújtózkodás: az evezés fölfelé indul a fénnyel jelölt hajókban, és a csapat végig együtt marad,. Ez egy mesés élmény, mert a lefelé szakaszon általában összekapaszkodunk egy időre és történeteket, mesét mondunk Nektek vagy akár zeneszóval  próbáljuk előcsalogatni a Holdat (igen, hozunk hangszert), ha addig esetleg rejtőzködött volna… 

 

Ez egy Lupa-kör a békés Szentendrei Kis-Dunán => Békásmegyer – 6-os kő (Süllő sziget) – Tündér sziget – Lupa sziget – Békásmegyer

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ zenés, mesemondós vagy egyéb közös beszélgetést segítő túravezetőt

+ jól karbantartott sárkányhajó vagy túrakenuk és tiszta, korszerű biztonsági mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

TALÁLKOZÁS: A túra napján 19:00-kor
HELYSZÍN: Békásmegyeri Bázis (GANZ Vízitelep) – 1039 Bp., Királyok útja 297/B 
RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 5.900 Ft
gyereknek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel. Bővebb információkért kérünk olvasd el a honlapunkon található Adatvédelmi Tájékoztatót.

MENJÜNK!