2021.08.29: Kajakos Bázistúra 2.

9.900 Ft19.900 Ft

Fennmaradó helyek:2
Ez egy ismerkedős túra egy kis kihívással! Ismerkedünk különféle hajókkal, zúzunk felfelé és lefelé is a varázslatos Szentendrei Duna-ágban, szoktatjuk az izmainkat az evezéshez, dolgozik a kar, forog a törzs,  sportolunk, szigetkéket kerülgetünk meg ilyenek. Készülünk a hosszabb evezésekre, gyakorjuk a kormányzást, hajókezelést. Közel van, akár busszal is elérhető, Budapesten órán belül a vizen vagy és irány a Bázis! 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz magaddal elég ennivalót egy sportos napra

Szállás:Szálláslehetőség a Vadkacsa Vízitelepen! Privát szobák (5 fős), Tábori szállás (17 fős / 2 légterű vendégházban), sátorhely. 

Kinek ajánljuk:Kit várunk? Középhaladókat és haladókat, mozgásra vágyókat, társaság kedvelőket   

 A túra sportos, de nem megterhelő, menet közben akár több pihenőt is tartunk, ha nagyon muszáj, akkor büfé lehetőséggel 🙂 Üdv az Explorers Vadkacsa Bázison, irány Szentendre, a  Lupa-sziget és az Explorers Óbuda Bázis!

 

Túránk az Explorers Vadkacsa Bázisról, Leányfaluról indul. Laza bemelegítésként felevezünk Tahitótfalu fölé, ahol van pár szigetke, amiket jól megkerülgetünk. Közben rádöbbenünk, hogy Budapesttől 25 km-re egy tiszta, csak a madaraktól hangos dzsungelvilágban evezhetünk, miközben egyre jobban megszeretjük az evezést. Mire kiszállunk a Bázison, Leányfalun, már tervezzük is a következő túrát, legyen az kajakkal, kenuval, rafttal, netán sárkányhajóval  😉  

 

Ha messziről érkezel vagy csak szeretnél teljesen elmerülni a jóban, már az előző nap délutánján vagy estéjén is csatlakozhatsz ehhez a túrához az Explorers Vadkacsa Bázison, Leányfalun, ahol  szállás foglalható! A Leányfalu Bázis (Vadkacsa) igazi vízibázis, lehet tábortűzezni, bográcsolni (ezt akár meg is rendelhetjük a háziaktól) és nagyon ott van a Leányfalui Termálfürdő!

Szálláslehetőség a Vadkacsa Vízitelepen! Privát szobák (5 fős), Tábori szállás (17 fős / 2 légterű vendégházban), sátorhely. 

 

2 napos változat: Kalandra fel! Hozz hálózsákot, dobd be a cuccot a kajakba: ha a Bázistúra 1.-et összekötöd a Bázistúra 2-vel, kapsz egy szuper felfedezős-kalandos hétvégét! Ha a kétnapos túrát választod, igény szerint foglalunk Neked szállást (Privát szoba és Tábori szállás esetén) a túrát megelőző 21. napig. Ezt követően egyénileg lehet szállást foglalni. Sátrazni is lehet, ezt elég az indulás előtt 5 nappal jelezni a Vadkacsa Bázis felé vagy dobj egy üzit és segítünk.

 

Szállás: Privát szoba: 18.000,- / szoba (5 fő) / éj

Tábori szállás:   2.800,- / fő / éj

Sátrazás:   1.500,- / fő / éj

 

További extra programok, egyeztetés után (ha mindkét napra jössz)

Termálfürdő: 16.00-19.00 (vagy éjszakai fürdő 20.00-23.30.)

Este: 20.00-22.00. Tábortűz – lehet sütögetni (hozott anyagból) vagy igény szerint közös bogrács, beszélgetés, stb. (ez nem jelent hajnalig tartó bulit!!!)

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy személyautóban és max. 4-en egy kisbuszban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk. Ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

 

Egynapos változat:

TALÁLKOZÁS: A túra napján reggel 10:00-kor
HELYSZÍN: Explorers Leányfalu Bázis

(Vadkacsa Vízitelep, Leányfalu, Petőfi sétány 7.)

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 10.900 Ft
gyereknek 9.900 Ft

 

Kétnapos változat:

 

TALÁLKOZÁS: A túra első napján reggel 10:00-kor
HELYSZÍN: Explorers Óbudai Bázis 

(Óbudai Ganz Vízisport Egyesület) 

1039 Bp., Királyok útja 297/B.

RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 19.900 Ft
gyereknek 16.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely kétnapos túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!