2021.09.12: Kajaksuli II.: Bevezetés a kajakozásba – Dunabogdány-Szentendre

9.900 Ft10.900 Ft

Ez a túra megtelt, kérjük válassz másikat!
MENJÜNK!

Megismerted a kajakozás varázsát és mennél tovább, új utakra? A vízitúra eddig csak a kenutúrát jelentette? Akkor jó helyen vagy, mert hát mi eléggé szeretünk kajakozni… Ott vagyunk melletted, egy a csapat, de mindenki a saját tengeri kajakját navigálja míg a csapat együtt marad! Ez egy friss és érdekes, sokszigetes túra, zajoktól távol, nyugalomban. Utunkon csak a kajakozásra és egymásra figyelünk, tanuljuk az evezés technikáját, erősödünk és készülünk távoli utakra. Megmutatjuk, milyen kincseink lapulnak itt, a küszöbünkön, pár perc autóútra Budapesttől. 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Hozz csomagolt ételt egy egész, sportos napra

Szállás:-

Kinek ajánljuk:A túrát kezdő- és középhaladó-szintű kajakozóknak ajánljuk. Jó felkészülés a hosszabb túrákra. 12 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni.

Bogdányban a szabadstrand fövenyén ellökjük a partot, hogy megkeressük és egyenként felfedezzük a vízről a keskeny és nyugodt Szentendrei Duna zöldbe burkolt szigetkéit. 

Ki-kiszállunk egyszer-egyszer, majd folytatjuk kanyargós utunkat a tahitótfalusi hídig, majd Leányfalu strandjai mellett egészen addig, ameddig jobbról feltűnik a szentendrei panoráma és a Kacsakő Bisztró. 

Itt pedig vár minket egy megérdemelt hideg rozé/kézműves sör és mesteri BBQ sültek várják a túrakajakost! Innen a sofőröket visszavisszük Bogdányba, és később mi is csatlakozunk Hozzátok egy koccintásra. 

Ez egy csodálatos túra, imádjuk. Gyertek!

A csoporttól függően sokféle technikai elemet gyakorlunk, pl. tengeri kajakos alapokat, lapáthasználatot (evezés, támasztás, kanyarodás, egyebek, azt hogy hogyan maradj a hajóban, ameddig csak akarsz, és hogyan kerülj vissza a hajóba, ha szükséges, ki- és beszállást.

Tervezett táv: kb. 20 km, kb. 4 óra a vizen, pihenőkkel együtt

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

TALÁLKOZÁS: A túra napján reggel 10:00-kor
HELYSZÍN: Dunabogdány, Szabadstrand
RÉSZVÉTELI DÍJAK: felnőtteknek 10.900 Ft
gyerekeknek 

(12 év alatt)

9.900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajuss, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

    • Ft
    • -14 Ft
    Reset options

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *