2021.09.25: Szezon záró kajakos kaland I. (Esztergom-Pilismarót)

11.900 Ft14.900 Ft

Fennmaradó helyek:3
MENJÜNK!

Nemzet-közi kajaktúránkon egy vadregényesen kanyargó kisfolyón éljük meg a nagy kajaktúrák hangulatát miniben. Izgalmasan tekergő kajakozás, rendes sodrás, teljesen vad és mégis közel, alig másfél órára a várostól. “Határpatakunkon” az Ipolyon, folyamatosan Szlovákia és Magyarország között tekergünk, több pihenővel, és kifutva a “Nagydunára” lassan rádöbbenünk, hogy egy tengeri kajakkal simán eljuthatunk külföldre (meg bárhova is), és nem is egyszer! 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:napközben amit hozol, de a végén van büfé, étterem

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Általános erőnléttel mindenkit, aki kíváncsi egy kisebb, vadregényes folyó hangulatára

VÁLTOZÁS!!!

Az eredeti ipolytölgyesi indulás helyett ESZTERGOMI INDULÁS LESZ a vízállás miatt.

 

Az Ipoly az alsó szakaszon megnyugszik, de a meder kanyarulatai, az érintetlen partszakaszok a vad szépség hangulatát őrzik. Vízre szállni Ipolytölgyesen fogunk, a település központjával egyvonalban, tehát az Ipolytölgyes tetejénél lévő gátat (amelynél a hajókat gyalog kéne átcipelni) már nem érintjük! 

 

Akadályt innen csak a kisebb nagyobb fatorlaszok és a zátonyoknál időnként elfogyó, sokszor felgyorsuló víz jelent. Ezeken viszont vidáman átzúzunk a tengeri kajakokkal. Tervezett pihenőt Helemba (Chl’aba) falunál tartunk, ahol vendéglő és, ha abszolúte elengedhetetlen, akkor egy presszó is található. 

 

Innentől a folyó gyakran megáll, a torkolatig a sodrás segítségét már nem élvezhetjük – azaz evezni kell! A vasúti híd látványának örülhetünk, mert innen már néhány evezőcsapással kijutunk a Nagy-Dunára. 

 

Fenséges ahogy kinyílik a táj! Előttünk a Dunakanyar, a kanyarba vesző Zebegénnyel! Miközben gyönyörködünk a látványban, átadjuk magunkat a Duna sodrának és így egy csapatban érkezünk meg a Szobi Révhez, ahol kellő távolságtartással tiszteljük a komp kikötőt, nehogy az induló vagy érkező komp útjába kerüljünk – utána viszont célba vesszük a kikötő alatt elterülő szobi szabadstrandot. A szobi ször… strand lesz evezésünk befejező pontja. Ha hiányzott már a civilizáció, itt pótolhatod:  étterem, büfé, fagyizó vagy csak egy csendes pihenő vár a parton.

Ha szeretnéd igazán jól zárni a szezont, tarts velünk VASÁRNAP IS a Pilismarót-Tahi szakaszon, amit egy fergeteges közös bográcsozással zárunk A Gömbsellő Pihenőben vasárnap délután.

Lesz ott minden jó, üdítő, sör, bor, de még gyerekpezsgő is.

Búcsúztasd velünk a nyári szezont és köszöntsük együtt a kihívásokkal teli őszit:):)

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL:

Esztergom, Palkovics pad

TÚRADÍJ: felnőtt 14.900 Ft
gyermek 11.900,- Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink! 

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

    • Ft
    • -14 Ft
    Reset options

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *