2021.09.26: Szezon záró kajakos kaland II. (Pilismarót-Tahi)

11.900 Ft14.900 Ft

Fennmaradó helyek:8
MENJÜNK!

Gyertek a vízre! Bőrünk beszívja a meleget, fröcsköl a víz, erősödik a kar, a váll, a hát, forog a törzs, talán megérint a végtelenség érzete, ahogyan szétnyíló hegyek között megpillantod a Visegrádi hegységet. Miénk itt a tér! (Köszönjük Pici bácsi.) 

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:A túrán az a biztos, amit magaddal hozol, de Dömösön még van egy büfé és Leányfalun is találsz, ha keresel :)

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kezdő és középhaladó kajakosokat várjuk, lelkes újrakezdőket, akik fel akarnak készülni hosszabb utakra, netán tengerekre

Szippants nagyot a frissből, lesd meg a Börzsöny meredek szirtjeit és a Pilis lágyan zöld  lankáit, miközben szeled a habokat a hatalmas Dunán. Mindezt egy tengerre edzett kajak biztonságában. Az egyik leglátványosabb vízitúra Magyarországon: egyszerre kanyargós és szelíd, tartalmas, de mégis könnyen megtehető. Készülj a hosszabb túrákra, töltődj, élj igazán! 

 

Mit csinálunk? A csendes, homokos pilismaróti Duna-partról indulunk, átkelünk a zebegényi partok felé, hogy a Dunakanyar legszebb helyein kanyarogjunk lefelé. Balra a Börzsöny meredek sziklái, majd Nagymaros házai, jobbra a Pilis hullámzó vonalai, majd Lepence (és az Öböl, ahova benézünk) és a Visegrádi Vár. A vízről látjuk meg a Salamon-tornyot, és érkezünk el a Szentendrei-sziget északi homokzátonyaihoz. 

 

Onnan, a Duna közepéről lenyűgöző kilátás nyílik észak felé. Itt röviden megpihenünk, majd bekanyarodunk a meghitt és keskenyebb Szentendrei-Dunaágba, ahol körülbelül félórás evezés után megérkezünk Tahiba, a Gömbsellő Pihenőbe.

Ott a háziak egy csodás bográcsos korai vacsorával, sörrel, borral, üdítővel várnak minket, erre a vendégeink vagytok.

Zárjuk együtt a nyári szezont és nyissuk meg hivatalosan is az őszit:):)

Tervezett táv kb. 23 km, kb. 4-4,5 óra pihenőkkel.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk, és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük. Étkezést és szállást a túradíj nem tartalmaz.

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Pilismarót, Rév
TÚRADÍJ: felnőtt  14,900 Ft
gyermek 11,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

 

    • Ft
    • -14 Ft
    Reset options

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *