2021.10.07-10: Krumlovsky Maraton – Őszi Kalandozás a Moldva folyón

39.900 Ft

Fennmaradó helyek:5
3 napos Rafting Light program a Moldva folyó fölső szakaszán! Csatlakozunk az evezősök körében méltán népszerű Krumlovsky Vodácky Maraton rendezvényhez. Előtte (pénteken) bemelegítő evezést tartunk, utána (vasárnap) levezető evezést!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Szálláson konyha + Éttermek + Bevásárlási lehetőség

Szállás:Merlin Hostel, foglalás egyénileg http://www.booking.com/Share-OC1mcp

Kinek ajánljuk:Neked ajánljuk, ha szereted a szép tájakat, jó hangulatot, remek éttermeket, csodás városkákat – ha kipróbálnád (vagy már ismered) milyen a „Rafting Light” műfaj – itt a helyed!

Egy csodás hangulatú Rafting Light túra a festői szépségű Moldva felső részén Cesky Krumlov városkánál, amely méltán a világörökség része. A Rafting Light túrán nem az adrenalinos fehérlő vadvizekre kell gondolni, hanem a vad tájban nyugalmasabban ereszkedő folyóra, amin azért egy-két megfolyás, csússzanó vagy éppen épített hajócsúszdák emelik az élmény faktort. A víz akár síkvizi hajókkal is evezhető (gyakorlottaknak), raftokban teljesen biztonságos, kezdőknek is vállalható – neoprén ruha nem szükséges. A túra során az étkezést önállóan oldja meg a csapat, lehet egyénileg, vagy akár közösen főzni a szállás konyháján, remek éttermek vannak, a bevásárlás megoldott (úti elemózsia / főzni való). Szállást a Merlin Hostelben javaslunk, de sok egyéb lehetőség is található egyéni foglaláshoz.

 

Csütörtökön indulás 10.00 Óbudai Bázis / egyéni utazás. Érkezés Cesky Krumlovba a délutáni órákban – szállás elfoglalása – séta a gyönyörű Cesky Krumlovban.

Pénteken találkozó 10.30 – kor Vissy Brod-ban (nagy parkoló, vízreszálló hely a gát után). Autó / sofőr transzfer! Evezés Rozmberkig  12 km (3 – 4 óra). Útközben 3 épített hajócsúszdán megyünk le. Büfé / étterem Rozmberkben a kiszállónál. Rozmberkben a vár megtekintése. Haza autókkal a szállásra.

Szombaton Verseny a benevezetteknek (vagy élmény evezés és szurkolás nevezés nélkül). Rozmberk – Cesky Krumlov 26 km (6-7 óra) az indulást a starthoz igazítjuk. Este after-party

Vasárnap 9.00 találkozó a Merlin Hostelnél. Evezés Zlata Korunáig 14 km. Utána haza utazunk. Érkezés késő este Budapestre.

Túra hossza: 12 km – 26 km – 14 km
Helyszín: Moldva folyó Vissy Brod – Rozmberk, Rozmberk – Cesky Krumlov, Cesky Krumlov – Zlata Koruna

Bővebb infó az eseményről: https://www.krumlovskymaraton.com/en/home/

Túravezető: Kakas Tomi, Kővágó Anna

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő raftok és korszerű mellények, raftlapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a raftok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

MIKOR: Péntek reggel 10:30-kor
HOL: Vissy Brod (nagy parkoló, vízreszálló hely a gát után)
TÚRADÍJ: felnőtt  39.900 Ft
gyermek  – Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Tétel
Mennyiség
Összesen
Részösszeg Ft
Összesen Ft
  • Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *