2021.10.30-31: Kétnapos Kenus Kaland a Zagyván

7.900 Ft14.000 Ft

Fennmaradó helyek:5
A Zagyva szinte érintetlen részein, vadonnal borított kanyarulataiban túrázunk, és két napig csak a békakórus és a víz csobogása kísér. Kis szerencsével, a szemfülesek jégmadarat és a vízen keresztül gázoló őzeket is láthatnak. Izgalmas mini-expedíció, egy zegzugos, néhol átbújós, párszor közös erővel átemelős túra. Igazi kaland, és vicces módon itt van a küszöbünkön, Jászberény határában. Ezen a túrán megtapasztalod, milyen egy zegzugos folyón túrázni, teljes biztonságban. Kalandra fel!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol 

Szállás:vadkemping a folyó partján vagy tudunk ajánlani szálláshelyet (erről emailben érdeklődj légyszi)

Kinek ajánljuk:Kalandot szeretőket, a frisseket, kíváncsiakat és a boldogságra vágyókat várjuk.  Azokat, akik már kenuztak párszor, és fel akarnak készülni hosszabb, kalandosabb  túrákra is. 

Túránk Jásztelektől indul és sok sok kaland és kanyarulat után késő délutánra érünk el Újszász  környékére. Bár a folyó sok töltéssel van szegélyezve mégis sok helyen legeltethetjük a szemünk az ártér erdős világában. Ez egy szinte érintetlen folyószakasz –  a Zagyvát kevesen túrázzák – ezért ha figyelemmel és csendesen túrázunk, az állatvilág is megmutatja magát. A falánk hódok naponta új nyomokat hagynak, esti lakmározásuk nyomait sokfelé láthatjuk a  Zagyva partján.

 

Gyere csak egy napra a hétvégéből, vagy gyere mindkettőre, rajtad áll:) Mi ott leszünk és túrázunk, felfedezzük a Zagyva őszi arcát is.

Estére mi sátorhelyet alakítunk ki, letáborozunk, megpihenünk, zenélünk, körbeülünk mesélünk magunkról, másokról, közeli és messzi utakról. Alternatívaként tudunk neked szálláshelyet ajánlani, ahol foglalhatsz magadnak szállást, ezzel kapcsolatban keress minket emailben.

 

Aztán nagyot alszunk és reggel 8-kor kávézunk, reggelizünk, majd 9-10 között indulunk tovább. Kalandunk második felvonásában a folyón Szolnok felé tartunk, ahova kb. délután 5 óra körül érkezünk meg. 

A túra során, az árterületeken szinte folyamatos a békák kuruttyolása, ami a víz és a folyó hiányozhatatlan zenei kelléke. A fák sok helyen a víz fölé hajolnak árnyékot adva a vízi vándoroknak.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

MIKOR: Szombaton vagy vasárnap reggel 10:00-kor
HOL: Jásztelki Szent Márton Püspök templomnál  

https://goo.gl/maps/2UQt1YLdAcxscoED6

TÚRADÍJ: egynapos 7.900 Ft
kétnapos 14.000 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Tétel
Mennyiség
Összesen
Részösszeg Ft
Összesen Ft
  • Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *