2021.11.06: EGYNAPOS ŐSZI KAJAKTÚRA A BALATON KELETI ÖBLEIBEN

18.000 Ft

Fennmaradó helyek:5
MENJÜNK!

Jó hír, hogy a nyár végével csodatavunk nem ment sehova, és ősszel nagyon  izgalmas! Új arcait ismerhetjük meg, ha csak felveszünk egy meleg pulcsit! Az akarattyai löszfal mellett szállunk vízre, átevezzük a fűzfői öblöt és Alsóörsön szállunk ki. Klassz kis előkészület a téli evezésekre, spicót fel és hajrá! Az idő lehet hideg, de mi nem fogunk fázni, ez elég biztos. Forró teával is készülünk. Késői ebéddel zárjuk a túrát Balatonfűzfőn. 

Nehézség:

Kinek ajánljuk:

A balatonakarattyai strandon szállunk vízre, ahonnan a part mentén evezünk el Alsőörsig. Közben magunkba szívjuk a teljes csendet és nyugalmat, végigpörgetjük a nyár emlékeit vagy előre tekintünk (oda mindig érdemes kajakozás közben) és erőteljes csapásokkal evezünk, több pihenővel, az alsőörsi Marináig. A túra után, ha van kedvetek, megállunk egy késői ebédre a fűzföi Kék Öböl vendéglőben, vagy zúzunk haza, ki-ki kedve szerint. 

A túra hossza kb. 18km, amit széltől függően kb. 4-5 óra alatt teszünk meg, pihenőkkel. Reggel félnyolckor indulunk kisbuszunnkal és autókkal Budapestről, előbb Alsóörsön letesszük a buszt. Ha autóval jössz, Te is leteheted az autódat az elején és mu visszaviszünk az indulópontra. Vízreszállás 10h-kor, kiszállás kb. 14-15h között lesz. 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor Balatonakarattyán

vagy 8:30-kor Alsóörsön

HOL: Balatonakarattya: https://goo.gl/maps/kwEAZKEmr7M148GYA

Alsóörs, Marina: https://goo.gl/maps/fM9g289NbRbSUx7N6 

TÚRADÍJ: felnőtt 18.000 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

    • Ft
    • -14 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *