2021.11.20-21: Irány a Tisza-tó: Kajakos Felfedezés

28.800 Ft33.000 Ft

Fennmaradó helyek:5
A Tisza-tónak annyi arca van, ahány evezőcsapás keresztüljutni zegzugos csatornáin, hatalmas nyílt vízein. Kétnapos túránkon együtt haladunk a széllel, ringunk a tündérrózsákkal, együtt siklunk a siklókkal, együtt repülü...azt azért nem! Mégiscsak kajak túra! De a kajaknál nincs jobb a Tisza-tóhoz. Fürge de biztonságos, lehet bele pakolni és mindenhova elvisz, ahova csak akarjuk. 
Törlés
    • -25 Ft
    • -25 Ft
    Reset options

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:napközben amit hozol, de a végén van büfé, étterem/vacsora a szálláson stb.

Szállás:Szállásajánlatunk: a poroszlói Tavirózsa kemping 4-6 fős faházai (kb. 15.000 Ft / faház / éj). Foglalás egyénileg.

Kinek ajánljuk:

Poroszló lesz a bázisunk, innen indulnak túráink. Átevezünk a Kis-Tisza nevű csatornán (víz a vízben!) Tiszafüredre, de nem ám a legrövidebb úton! Közben megállunk egy-egy kellemes fürdőhelyen, érintjük a Tisza eredeti medrét egy szakaszon, majd egy vízimadár paradicsomon vágunk keresztül. Szusszanunk egyet a tiszafüredi kikötőben. Ismét vízre szállva egy öblítő csatornán keresztül megközelítjük a Magyar Amazonast. A vízben álló fák, liánok alkotta erdőrész után nyílt vizeken érünk vissza a Bázisra. Vasárnap teljesen más útvonalon teszünk egy izgalmas túrát, tele felfedezéssel! A sok lehetőség közül az időjárás és csapat kedve-ereje szerint választunk útvonalat. Sok fürdés, sok madár, sok kajakozás!

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 9:00-kor
HOL: Poroszló, Nádas büfé előtt.
TÚRADÍJ: felnőtt 33.000 Ft
gyermek 28.800 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Tétel
Mennyiség
Összesen
Részösszeg Ft
Összesen Ft
  • Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *