2021.11.20-21: Zúzzunk a Zagyván Túrakajakkal

34.000 Ft

Fennmaradó helyek:8
MENJÜNK!

Ez egy izgalmas mini-expedíció, egy zegzugos, néhol átbújós, párszor közös erővel átemelős túra. Igazi kaland, és vicces módon itt van a küszöbünkön, Jászberény határában. Ezen a túrán megtapasztalod, milyen egy zegzugos folyón túrázni, teljes biztonságban. A Zagyva szinte érintetlen részein, vadonnal borított kanyarulataiban túrázunk, és két napig csak a békakórus és a víz csobogása kísér. Kis szerencsével, a szemfülesek jégmadarat és a vízen keresztül gázoló őzeket is láthatnak. Kalandra fel!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:napközben amit hozol magaddal

Szállás:vadkemping a folyó partján

Kinek ajánljuk:Kalandot szeretőket várjuk, a frisseket, kíváncsiakat és a boldogságra vágyókat. Azokat, akik már kajakoztak párszor, és fel akarnak készülni hosszabb túrákra.

Túránk Jásztelektől indul és sok sok kaland és kanyarulat után késő délutánra érünk el Újszász  környékére. Bár a folyó sok töltéssel van szegélyezve mégis sok helyen legeltethetjük a szemünk az ártér erdős világában. Ez egy szinte érintetlen folyószakasz –  a Zagyvát kevesen túrázzák – ezért ha figyelemmel és csendesen túrázunk, az állatvilág is megmutatja magát. A falánk hódok naponta új nyomokat hagynak, esti lakmározásuk nyomait sokfelé láthatjuk a  Zagyva partján. 

 

Estére sátorhelyet alakítunk ki, letáborozunk, megpihenünk, zenélünk, körbeülünk mesélünk magunkról, másokról, közeli és messzi utakról. 

 

Aztán nagyot alszunk és reggel 8-kor kávézunk, reggelizünk, majd 9-10 között indulunk tovább. Kalandunk második felvonásában a folyón Szolnok felé tartunk, ahova kb. délután 5 óra körül érkezünk meg. 

A túra során, az árterületeken szinte folyamatos a békák kuruttyolása, ami a víz és a folyó hiányozhatatlan zenei kelléke. A fák sok helyen a víz fölé hajolnak árnyékot adva a vízi vándoroknak.

MIKOR: Reggel 10:00-kor
HOL: Jásztelki Szent Márton Püspök templomnál  

https://goo.gl/maps/2UQt1YLdAcxscoED6

TÚRADÍJ: felnőtt 34,000 Ft
gyermek
-14% a 14. szülinapodig

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

    • Ft
    • -14 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *