2021.11.26-28: Ipoly-Dunakanyar VIP túra

19.900 Ft

Fennmaradó helyek:8
MENJÜNK!

Az Ipoly az alsó szakaszon megnyugszik, de a meder kanyarulatai, az érintetlen partszakaszok a vad szépség hangulatát őrzik. A Dunakanyar méltán híres, vad szépségével igazán vízről találkozik közelről az ember! Két napot evezünk a Vámosmikola – Ipolytölgyes, Ipolytölgyes – Ipolydamásd szakaszokon. Az Ipoly vízállása kiszámíthatatlan, evezéshez túlságosan alacsony vízszint esetén evezni a Dunakanyarban fogunk! Klasszikus vízitúra, hotel szintű (luxus) szállással kombinálva! Reggeli és vacsora a szállodában, napközben saját szendvics és üdítő.

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:

Étkezés:A panzióban a reggeli az árban van, vacsora pedig a’la carte igényelhető a helyszínen

Szállás:Nagybörzsöny Malomkert Panzió és étterm (szauna, jacuzzi), foglalás egyénileg

Kinek ajánljuk:Kit várunk: Azt aki ki szeretne szabadulni a természetbe, hamisítatlan vízitúra hangulatra vágyik, de nem szeretne lemondani a komfortról.

Az első napon Vámosmikolán fogunk vízre szállni. A bájosan kanyargó folyót Ipolytölgyes előtt egy gát szakítja meg. Ehhez tilos közel evezni, a gátat a parton átemelve kerüljük meg, ami egyben pihenő lehetőséget is nyújt számunkra. Akadályt innen csak a kisebb nagyobb fatorlaszok és a zátonyoknál időnként elfogyó, sokszor felgyorsuló víz jelent. Kiszállni Ipolytölgyesen fogunk. Onnan visszatérünk Nagybörzsönyre, ahol erdei séta, a falu nevezetességeinek megtekintése (Árpád kori templom, Kisvasút, stb…) vagy a panzió kényelmi szolgáltatásai (szauna, jacuzzi, biliárd, stb…) segítenek az idő tartalmas eltöltésében,

A második napon, a reggeli elfogyasztása után, a már ismert Ipolytölgyesi megállóhelyre utazunk, ahonnan indul az aznapi túránk. Folytatjuk utunkat az Ipoly hangulatos kanyarjai közt. A cél Ipolydamásd. A kiszállás után már csak a búcsú marad, vasárnap estére otthon vagyunk.

Az Ipoly evezésre alkalmatlanul kicsi vízállása esetén a Dunát, azaz a Dunakanyart vesszük célba az Esztergom – Szob, Szob – Kisoroszi (Rév) szakaszokon!

Találkozó pénteken 18:00-tól a panzióban, Malomkert Panzió (Nagybörzsöny). Szállásfoglalás egyénileg, de el van különítve számunkra egy nagyobb mennyiségű szoba, így egy kupacon lesz a csapatunk mindenképp.

Infó a szállásról: http://www.borzsonyhotel.hu/

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

MIKOR: Pénetk este 18:00-tól
HOL: MALOMKERT ÉTTEREM ÉS HOTEL
(2634 Nagybörzsöny, Hunyadi tér 18.)
TÚRADÍJ: felnőtt 19.900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

    • Ft
    • -14 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *