2021.11.27: “Duna-tavi” Túra: laza de tartalmas Ráckevei Duna túra

9.900 Ft13.900 Ft

Fennmaradó helyek:5
Miért gyere el? Ez a túra egy gyönyörű, könnyű, de tartalmas szombati vagy vasárnapi móka. Azoknak találtuk ki, akiknek van kedve felfedezni egy közeli, csendes szigetvilágot, szigetkéket, édesvízi teknősöket, pihegő vízimadarakat, figyelemmel beszélgetni vagy csendben lazulni, ismerkedni magaddal, másokkal, élővilággal. Kezdők is nagyon jól érezhetik magukat ezen a túrán, de mindenkinek energetizáló, aki a zöld világban kajakozni és pihenni szeretne. Túravezetőink naponta mennek itt, ismerik a terepet, mint a tenyerüket - és imádják. 
Törlés
    • -25 Ft
    Reset options

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:napközben amit hozol, de megszervezzük a lángosost is, ha kéred

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kit várunk? Mindenkit, aki kíváncsi és ismerkedne a kajakozással és ezzel a közeli, csodás tereppel, aki csak csendre - vagy éppen csendesen ismerkedős társaságra vágyik

Olyan könnyen elérhető, de központi helyen szállunk vízre, ahonnan három teljes túrakör szigetvilágából lehet válogatni. Azokkal a lelkes arcokkal túrázunk, akik a “Hókonyos-Bobonkov”, a “Tekeres” és a “Pákász” túrakörök nevét adták, a vízi ösvényeket ápolják, karbantartják és naponta (!) evezik. Ismerjük a sztorikat, a titkos kis átvezetőket, a szembejövő kajakosokat. Ez egy relaxos természetjáró túra, ahol az elvadultabbaknak lehet azért tempósan is menni, de csillagtúránk célja a kirándulás, az ismerkedés, a rácsodálkozás erre a küszöbünkön fekvő csodavilágra. Girbegurba, barangolós vízi utak és nagy, nyílt, “száguldós” egyenesek váltakoznak. Enjoy 🙂  

A túra reggel 10:00-től kb. 15:00-ig tart, ebédszünettel, rövidebb, vízi pihenőkkel.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy személyautóban és max. 4-en egy kisbuszban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk. Ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg, és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

MIKOR: A túra napján 10:00-kor
HOL: Kiskunlacházi DSE

https://goo.gl/maps/fbhjZ27q6mHk7Q3m6 

TÚRADÍJ: felnőtt 13,900 Ft
gyermek 

(14 év alatt, párosban)

9,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

A rendelés tartalma

Tétel
Mennyiség
Összesen
Részösszeg Ft
Összesen Ft
  • Fizess Barionon keresztül. Fizess bankkártyával, nem kötelező regisztrálni!

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *