2022.03.16: Lupa Loop Kajakos Falka Kör

7.900 Ft

Fennmaradó helyek:5
MENJÜNK!

Edzés, kajakos falkázás, ismerkedős evezés, laza kirándulás – az abszolút kezdőktől a profikig, teljes biztonság mellett is igazi evezős élményt nyújt az Óbudai Bázisunkról induló Lupa Loop, azaz Lupa kör.

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

5 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol, de érdemes előtte bevinni valami könnyű, de lassan égő alapanyagot (dió, mogyoró, almáspite), és a végén nincs messze a Római part...

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Akinek megdobban a szíve, ha kajakot lát, ha lapátot érint, ha csak arra gondol, hogy nemsokára evezhet. Azokat is, akik már egy ideje nézegetik a dolgot, és érzik, hogy ez valszeg nekik való, de persze volt ez, meg az, de most már szabad az út. 

Egy kör kb. 6 km, ami bővíthető több körrel, vagy a Süllő sziget felé 8-10 km-re, vagy villámgyors, és vészesen teljesítményorientált :))) csapat esetén akár egy szentendrei Kacsakő 15 km-re is. A napi menet a csapat ambíciója, igénye, összetétele, az időjárás (és a túravezető hangulata) alapján alakul 😉

 A programhoz ideális környezetet biztosít a Szentendrei Kis Duna! 

Találkozóhely / indulás – EXPLORERS Óbuda Bázis (1039, Királyok útja 297/b), alapban a cél a Lupa sziget megkerülése, közben sprintekkel és technikázással tűzdelt társasélet – igény esetén kikötés a szigeten.

 

Abban az esetben, ha bérletet veszel, emailben (admin@felfedezok.hu) kell jelezned legalább 48 órával a túra előtt, hogy mikor szeretnél menni, így tudjuk csak biztosítani, hogy jut neked hajó.

 

A túradíj tartalmazza:

+ a túraszervezést (hogy ne legyél egyedül)

+ felújított, karbantartott, vagy vadiúj tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ egy kisebb vízhatlan zsákot az alapcuccnak

+ képzett túravezető segítségét

 

MIKOR: A túra napján 14:00-kor
HOL: EXPLORERS Óbuda Bázis (GANZ Vízitelep)

1039 Bp., Királyok útja 297/B.  

TÚRADÍJ: felnőtt 7,900 Ft

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 4 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat a kiírt időpontot követő első munkanap végéig visszautaljuk a számládra.

    • -25 Ft
    • -25 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *