2022.06.04-05: Kenuval a Vadonban: A Szigetköz Dél-keleti Ágai

25.900 Ft

Fennmaradó helyek:8
MENJÜNK!

Csodavilágtúra. A Szigetköz déli (egyesek szerint keleti)i részei zegzugos, kanyargós, erdős-reketyés vizek. A kilencvenes években a terület nagy részét még erdő borította, ezért talán itt a legfiatalabb a szigetközi vízrendszer: sok helyen ma is bokrok tetején, egykori erdőkben, fatörzsek között  szlalomozva haladunk. A Szigetköz zegzugos vízivilágát teljesen bejárni lehetetlen, de törekedni lehet rá, sőt érdemes! Nádasokon, erdőkön át, hidak alatt és kisebb zúgókon haladunk célunk felé. Mindig találunk helyet a kiszállásra, egy csobbanásra, parti lazulásra is. 

10 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Meleg étel elérhető a Part Kempingben, bolt a faluban, önellátó gazdálkodás 

Szállás:Egyénileg lehet foglalni, lejjebb ajánlunk is párat

Kinek ajánljuk:Ez egy erősen kétnapos kenutúra, igazából 3-4 túra egyben. Kacskaringunk, meg lazán evezünk, meg kedvesek vagyunk, de esetenként tolni ám picit. Kenus tapasztalat, sportos életmód, nyitott személyiség előny. 

Szombat reggel 10-kor, egy rövid oktatás és túratervezés után autóval-kisbuszunkkal felmegyünk a Gombócosi zárás fölé, ahonnan egy bujkálós, izgalmas nagy körben jutunk vissza a Szilfás átereszhez, majd a Gatyai híd alatt végig a Part Kempinghez, ahol estére megpihenünk. 

 

A pontos útvonalat minden nap a túra előtt találjuk ki a vízállás és a nagycsoportos túrák aznapi útvonalait lehetőleg elkerülve, de átlagosan 5-6 órát töltünk a vízen, azt esszük, amit magunkkal viszünk, és estére visszatérünk a bázisra. 

 

Vasárnap egy kiadós reggeli után, 10 órakor szállunk vízre, és délebbre evezünk, izgalmas helyekre, pl. Az Aprókövesi záráshoz, meg a Laci szigeti ághoz a Bagaméri ágban. Innen aztán autóval, kisbusszal jutunk vissza a Kempingbe. Bőséges tízórait érdemes csomagolni magatoknak, mert egész nap a vízen leszünk, kb. du. fél 5-5-ig. A túra útvonala a vízállástól és időjárástól függ, de nem lesz benne sok ismétlődés, megígérjük! 

 

A túrán egyes és páros tengeri kajakokat használunk. Két (vagy három) képzett és tapasztalt túravezető biztosítja a nyugodt és kiszámítható hajózást.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, friss piros túrakenuk és korszerű mellények, könnyű alu kenulapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat adunk

+ a kenuk szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza.

Szállásnak a Part Kempinget ajánljuk, itt lesz a túra bázisunk is.

http://partcamping.hu/

 

MIKOR: Péntek este 18:00
HOL: Ásványráró, Part Kemping, Recepció

Ásványráró, Kikötői u. 51

TÚRADÍJ: felnőtt 25,900Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

    • -15 Ft
    • Ft
    • -14 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *