2022.08.18-25: Zakynthos Csillagtúra: Egy sziget – ezernyi kaland (Görögország)

125.000 Ft

Fennmaradó helyek:5
MENJÜNK!

Na miért is? Mert ez a legszebb türkiszkék tenger, amiben valaha eveztünk, mert izgalmas, barlangokkal, öblökkel tagolt partvidéke minden pillanatban új felfedezést nyújt. Mert isteniek a tavernák és csodálatosan kedvesek a görögök. Mert a balzsamos melegben a parton, a csillagok alatt elaludni..na ennél nincs is jobb. És hideg a sör 😉 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

5 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:Nomád, önellátó, de szinte minden este találunk valami tavernát, ha keresünk ;)

Szállás:Zante kemping, itt lenne a főhadiszállásunk. (https://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/camping-zante)

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Gyere, ha párszor már kajakoztál velünk idén, vagy rendszeresen kajakozol, tengerikajakozol, túrázol. A csapat mozgása, biztonsága miatt ez fontos infó, kérem jelentkezés előtt vedd figyelembe.

Ez egy hatnapos csodatúra Zakynthos legszebb kincsei között. Minden nap a Sziget egy másik részén túrázunk, gyakorlunk, tanulunk is majd sokat a tengerikajakozásról, és bejárunk pár szárazföldi szépséget is, kisvárosokat, falvakat, tavernákat. Ezen a túrán nem a teljesítmény a cél, hanem a legszebb területek bejárása, a kajakozás, a sziget, a görög életstílus és az élet élvezete. Naponta kb. 15-20 km-t evezünk, több pihenővel, hogy maradjon erőnk partra szállni és felmászni a kilátókba, sziklatetőn megbúvó kis falvakba is. 

 

Nagyjából ez lesz, de ennél jobb: 

 

A reptéren tárt karokkal várunk és elviszünk a főhadiszállásunkra, egy csodás kempingbe.  Megtanuljuk egymás nevét, beszélgetünk egy jót a tervekről, célokról, mindenféle fontos dolgokról. Ezután ismerkedünk a hajókkal, beállítunk mindenféle beállítandót, kötelet, karabinert, és essssetleg csobbanunk is egy finomat a meleg tengerben – aztán biza  vízre szállunk.  Újra átvesszük, gyakoroljuk a tengerikajakozás legfontosabb fogásait, mentünk, mászunk, kanyarodunk: ezekre biztosan szükség lesz. Este még egy csobbanás a kemping medencéjében? Görög vacsi? Naná!

 

Csodálatos sziklaformációk, be- és átjárható barlangok, keresztülevezhető sziklák, rejtett kis öblök, sziklakertek és sok más leírhatatlan csoda. Ha egyszer eljössz, látni fogod, hogy leírhatatlan. 

 

Olyan nap is lesz, amikor többet fürdünk, búvárkodunk a türkizben, napozunk arany homokon, sziklákon, pihenünk, mint amennyit evezünk. Görögös nyugalommal tervezzük és valósítjuk meg túráinkat, és persze nyilván lesz benne valamennyi kajakos kihívás is, mert a szelet, időjárást nem mi tervezzük, de azért alkalmazkodunk hozzá. 

 

Szállásunk főleg a Zante Kempingben lesz, ahol sátraink állnak majd, de eljutunk távolabbi pontokra is, ahol érdemes lesz a parton, a csillagok alatt aludni. 

 

Kiscsoportos túra, maximum 12 kajakos, 2 képzett és tengeren sokat látott túravezetővel.  

 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

MIKOR:  A túra előestéjén
HOL: Camping Zante, Zakhyntos
TÚRADÍJ: felnőtt 125.000 Ft

 

Mit nem tartalmaz?

Szállás, utazás, kötelező  extrém sport utasbiztosítás

 

 

 

Repülési lehetőségek:

Oda:

Budapest – Zakynthos közvetlen Wizzair járat

vagy

Budapest- Athén, majd laza 5 órás buszozással egy kis kompozással feldobva megérkezünk Zakynthosra.

Vissza:

Zakynthos – Budapest közvetlen Wizzair járat

vagy

Laza 5 órás buszozással egy kis kompozással feldobva megérkezünk Athénba, onnan Athén – Budapest Wizzair repülőjárat.

 

Korlátozott számban buszos utazás lehetséges, ehhez egyéni egyeztetés szükséges.

Csomagszállításban is tudunk segíteni ha szeretnéd, tudsz így kalkulálni a repjegy vásárlásnál.

 

Covid infók: Mindenki egyénileg felelős az országba való bejutásért, érvényes útiokmányok beszerzéséért és a mindenkor aktuális beutazási szabályok betartásáért. Ezek hiányában nem tudunk együtt túrázni. A jelenleg hatályos be és kiutazásról bővebb információt a konzuli szolgálat honlapján: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?gorogorszag

Belépés védettségi igazolvánnyal vagy PCR teszttel. Az utazás megkezdése előtt minimum 24 órával Görögországba belépőnek kötelező a Passenger Locator Form (PLF) kitöltése.

 

 

 

    • -25 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *