2022.09.13-15: KRK Szigeti Tengerikajak Csillagtúra

65.000 Ft

Fennmaradó helyek:2
MENJÜNK!

Megvan az érzés, amikor Horvátország felé egyszer csak megváltozik a levegő illata, súlya?  Amikor átérsz a hegyeken, bekerülsz a tenger vonzásába és már tudod, hogy jó lesz…

Egy tengeri túra, ahol már minden a helyén van, a nap süt, a tenger kék és illatos, a kisvárosok tekergős utcáin eltévedni is jól esik – és mindez még csak a miénk. Rejtett öblök, kis szigetek, kolostorok, városmászás, egésznapos és félnapos túrák Krk, Rab, Cres és pár másik szigetre.   Intenzív, 4 napos tavaszimádás, szombat délutántól kedd estig. 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

 

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó: 

Étkezés:önellátó

Szállás:partközeli panzióban, Silo-ban

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Azokat várjuk erre a túrára, akik már túráztak velünk 2022-es szezonban, és/vagy rendszeres tengeri kajakos túrázók, tehát évente legalább egyszer kajakoznak tengeren. A csapat mozgása, biztonsága miatt ez fontos info, kérem jelentkezés előtt vedd figyelembe.

Ezen a mediterrán kiránduláson körülnézünk Krk-en, az “Arany szigeten”, és a meglátogatjuk a környező csodaszigeteket is. Szokjuk és tanuljuk a tengert, valamint garantáltan megjáratjuk lábainkat is a kisvárosok utcáin. Felfedezzük Krk kanyargós partjait és öbleit, bejárjuk legszebb kisvárosait és kikötőit és valszeg egy rögtönzött beach partit is tartunk Horvátország egyik legszebb homokos fövenyén. Átevezünk a gyönyörű Cres szigetére és, ha van kedvünk, megnézzük a Rab sziget melletti rejtélyes börtönszigetet… 

 

Ezen a túrán kajakkal jutunk el legtöbb úticélunkhoz, de elidőzünk a kisvárosok lépcsőin és kávézóiban is, megadjuk a tiszteletet az évezredes mediterrán civilizációnak azzal, hogy megállunk, belassulunk, örülünk, hogy ott lehetünk. Aztán bepattanunk a kajakba és átevezünk egy másik városkába vagy csendes öbölbe, ahogy kedvünk tartja. A tervek azért vannak, hogy legyen mitől eltérni, ha akarunk. 

 

Hétfőn délután/este találkozunk a part menti panzióban, ami után beállítjuk a hajókat és másnap el is indul a felfedezés, északnak vesszük utunkat.

Kedden szinte lakatlan partok mentén evezünk egy cenzúrázatlanul  festői félszigetig, Marakig, ahol egy beach bar és egy elsőrangú partocska várja a kajakosokat. Portyázunk tovább, ahol egy olyan étterem vár minket ebédre, ami miatt nem lesz könnyű továbbmenni, de szerencsére innen csak egy ugrás a békés Solinei-öböl, ahol felpakoljuk a kajakokat és hazatérünk.  

Szerdán és csütörtökön mindig máshol szállunk majd vízre, hogy erőnkön belül maradva felfedezhessük pl.  Punat csodálatos öblét és kajakkal jussunk el a kis szigeten fekvő Kosljun kolostorhoz. Régóta várjuk azt is, hogy partra szálljunk Cres-sziget érintetlen partjain, de előbb meglátogatjuk Plavnik szigetét. Visszatérve Krk nyugati partjára, koccintunk a naplementére, és arra, hogy saját erőnkből ilyen messzire jutottunk ma is, majd absztinens túravezetőink biztonságban hazavezetik a trélert a kisbusszal. 

 

A túrára 14 év feletti, jó kondiban lévő gyerekeket tudunk csak vinni.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ korszerű, kényelmes biztonsági mellényeket

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető folyamatos jelenlétét, segítségét

 

MIKOR:  A túra első napja előtti este (09.12.) 18:00 után
HOL: Silo
TÚRADÍJ: felnőtt 57,000 Ft
gyermek

 

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 3 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. 

Ha a túra napján mondjuk le, azaz ha miután megérkeztünk a helyszínre olyan időjárási körülmények vagy egyéb korlátozások vannak, amelyek miatt nem tudjuk megtartani a túrát, akkor 25% kedvezménnyel foglalható túra egy másik időpontra.

Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

    • Ft
    • -14 Ft

Kosár

Pénztár

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Részösszeg Ft
Összeg Ft

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

 *