2024. Ajándékutalvány: szabadság a választásban

1.000 Ft55.000 Ft

Ajándékozz szabadságot! Ajándékozd meg magad, vagy aki fontos számodra!

Fedezz fel!

Ajándékozd meg magad vagy valaki fontosat a szabadság, a felfedezés, a kihívás és a rácsodálkozás életigenlő élményével! Csodálatos vizes kalandokban lehet részetek: húsz helyszín, a legmodernebb kenuk és tengeri kajakokkal, egy- és többnapos felfedezések folyókon, tavakon és tengereken egy profi, rátok figyelő csapattal. Az ajándékutalványt akkor használjátok fel, amikor Nektek tetszik. Bármelyik élmény-túránkra szeretettel várunk.

Fontos! Az utalvány értéke csak egyben vásárolható le, az utalvány összegéből nem tudunk visszaadni.

Nehézség:

Kinek ajánljuk:

Ajándékozz felfedezést! 

Felfedezést, egészséget, szabadságot ajándékba!

Egy EXPLORERS Ajándékutalvány szerencsés tulajdonosa több tucat helyszín, tengerikajakos túra, edzés és képzés közül válogathat.

Az utalvány bármikor szabadon beváltható az EXPLORERS túráinak bármelyikére folyókon, tavakon, tengereken.

Hat ország, öt tenger, sok-sok folyó és csodás tavak, tengerparti városok, többnapos nomád és kényelmes panziós túrák, felkészítő edzések, technikai oktatás, folyókon-kanyargós túrák. Szabadon kiegészíthető, módosítható, tervezhető.

Ajándékozz meg valakit, és ő majd eldönti mikor és hova jön velünk. Mi azért azt reméljük, hogy Veled. Az utalványt nyomtatható formában küldjük, így online vásárlásnál pillanatok alatt beváltható, szükség esetén kiegészíthető.