COVID BIZTONSÁG

COVID biztonság
Tartjuk a távolságot

Folyamatosan tartjuk a kajaklapátnyi (2 m) távolságot egymástól, még akkor is, ha vicces ;), max. hangosabbak leszünk, kit zavar.

COVID biztonság
Kiscsoportos túrák

Legfeljebb 8-9 fő túrázik egyszerre és végig betartjuk a hatályos járványügyi intézkedéseket. Páros kajakban csak együtt érkező rokonok, barátok, kenuban max. 2 fős legénységgel (leánysággal) vagy családi csapattal hajózunk.

COVID biztonság
Mindent fertőtlenítünk

Lapátokat, eszközöket (a mellényeket is!) minden túra előtt alaposan fertőtlenítjük. Kézfertőtlenítő gélt használunk, ezt adunk is.

COVID biztonság
Maszkot viselünk

Mindenkinek kötelező a maszk viselése, nekünk is 🙂 Ha nincs, adunk.

Ezekben a vírusos időkben kérünk, hogy csak TELJESEN egészségesen gyere el túrázni. Ha gyengének, kimerültnek érzed magad, és ez nem az átmulatott éjszaka miatt lehet, akkor maradj otthon pihenni, gyógyulni. Ha lázad vagy hőemelkedésed van, ha nem érzed a reggeli kávé ízét vagy illatát, küldj sms-t. Ha nemrég voltál beteg, COVID-dal vagy mással, gratulálunk a felépülésedhez, de még legalább 2 hétig ne túrázz, mert még simán fertőzhetsz. Ha nemrég találkoztál valakivel akinek COVID-ja vagy más légi úton terjedő fertőző betegsége volt, satufék! Küldj emailt Eszternek az admin@felfedezok.hu-ra és foglalásodat díjmentesen áttesszük egy másik időpontra. Ezt nyilván nem lehet sokszor eljátszani, és várunk vissza egészségben!

Ha egészséges vagy, és eljössz, a parton egészen a vízreszállásig viseljük fránya maszkot. Autóban minden alkalommal hordjuk a maszkot.

Ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Mivel most is egészséged a legfontosabb nekünk, max. 2 fő utazhat egy autóban. Ezért a normál működéshez képest sokkal több gépjárművet kell mozgósítanunk és ennek sajnos extra díja van: 1000 Ft/fő. Ez egy kedvezményes összeg és azt jelenti, hogy a szállítás díjának egy részét Te, a másik részét mi fedezzük.

 

További információt az aktuális rendelkezésekről itt találsz:

https://koronavirus.gov.hu/aktualis

COVID biztonság
COVID biztonság

RÓLUNK MONDTÁK