Csapatunk

Csapatunk, akikkel a túrákon csapatunk, egyéniségek.

Mindenki máshonnan érkezik, van köztünk földeket művelő gazda, sportedző, vásári színész, ultramaratonista, mountain bike és kenu bajnok, vadvízi kajakos, team coach – de közös bennünk, hogy mind tapasztalt, képzett, gyakorlott túravezetők és érett emberek vagyunk, akikre simán rábízhatod magad. Ismerjük a dörgést és érted vagyunk ott. A túrán minden figyelmünket és tapasztalatunkat Neked és a csapatnak szentelik. Egytől egyig szeretni való arcok. Szeretjük ezt csinálni, ezért vagyunk itt.

Csapatunk    Explorers Felfedezők

2092 Budakeszi, Makkosi út 100.

Tel: (+36) 30/714 2048
Email: admin@felfedezok.hu

Csapatunk

Bruckner Zoltán

Alapító, túravezető. 

Minden vízen töltött nap egy megismételhetetlen csoda. Érett, lelkes és tapasztalt csapatommal ezt az élményt szeretném megosztani Veletek, sok-sok folyón, tavon és tengeren, kajakban, kenuban, “sárkányban”, itthon és külföldön.

Csapatunk

Kakas Tamás

Gyerekkoromtól vízitúrázom, kenuban többször nyertem ifjúsági magyar bajnokságot. Rengeteg gyermek vízhez szoktatásában és túravezető nevelésében vettem részt. Gyakran indulok hazai és nemzetközi túraversenyeken, maratonokon és vadvízi versenyeken.

Csapatunk

Nemes László

A víz szeretete végigkísérte az életemet. Szeretem a természetet, a kihívásokra és felfedezésre váró dolgait megmutatni másoknak. A teljesített kihívás adta boldogságérzet motivál a mindennapi sportban és a munkámban is.

Csapatunk

Farkas Dávid

Amikor tehetem, megyek túrázni ahová és amilyen módon csak lehet. A természet lágy ölén elmélyedve a gondolataimmal, vagy túratársaimmal beszélgetve szabadnak érzem magam.

Csapatunk

Bodnár Tamás

Egyik pillanatban az élet áramlatain kormányzol, belesimulsz a természet rendjébe. Egyszerre élsz szélárammal, hővel és vízfolyással. A másik pillanatban lehorgonyzol a csendben, befelé figyelsz. Örömteli állapot, amelynek megélése leírhatatlan.

Csapatunk

Kővágó Anna

Hiszem, hogy a vízi élet szabad hangulata, a közös élmények összekötik az embereket. Feladatomnak tartom, hogy a velem túrázók biztonságban érezzék magukat, és hogy elősegítsem a vízi sport és a természetjárás szépségeinek felfedezését, átélését.

Csapatunk

Csepi Attila

Nekem az evezés jelenti a „flow” élményt. Azért lettem túravezető, mert szeretek emberekkel dolgozni, felkelteni az érdeklődésüket, a víz, a táj, a természet szeretetét átadni. A túra végén mindig jobb emberek szállnak ki a kenuból, mint akik beültek.

Csapatunk

Vukovich Barnabás

Dunabogdányi gyerekként kielboatban fedeztem fel az evezés szépségeit, a Duna áramlatait, a vízi élet hangulatát. Ha szeretnél evezős hajóban ülni közel a vízhez, ragadjunk lapátot, és fedezzük fel együtt az élményt!

Csapatunk

Balog Tibor

Munkáim során sokakat sikerült az élménypedagógia elemeivel kimozdítani a hétköznapi sémákból, lendületet adni az alkotáshoz, teremtő energiát mozgósítani, bátorságot gyűjteni az újhoz, feléleszteni a szenvedélyt.

Csapatunk

Csörgő Eszter

A Felfedezők mindennapi ügyes-bajos dolgait intézem, segítem a túravezetők munkáját. Mindig is imádtam a vizet, fiatalon kajakoztam is egy ideig, így külön boldogság számomra minden sikeres túra, amit a Csapattal együtt lebonyolítunk.