Szakmai partnerek

Szakmai partnerek
Szakmai partnerek

A jóga a kajakozás legjobb társa, barátja, kiegészítése. Egy kajaktúra után jóleső nyújtás és pihenés, egy kajakos nap előtt isteni bemelegítés. A hétköznapokat megédesíti, testet-lelket feltölti. Szeretünk jógázni mi is az Explorers-nél. Ezért szívünkből ajánljuk Nektek Kriszta és a KriYoga jógaóráit és életmódprogramját.

Kriszta gyakran kajakozik és kenuzik is velünk, és karácsonykor gyakorolhattatok már vele online ajándék jógaóráján, amit csak nekünk, kajakosoknak készített.

Ha nincs időd utazni, Krisztával online is jógázhatsz, akár minden nap, és garantáltan jobban fogod érezni magad a bőrödben. Kriszta nagy szeretettel és tudással megalkotott egyórás és hosszabb online gyakorlásai, egyénre szabott tanácsadása és élő jóga oktatása vár a KriYoga.hu oldalon és Kriszta jógaóráin.

kriyoga.hu

Szakmai partnerek
Szakmai partnerek

A kajakozás nekünk szerelem. De megértjük, hogy mást is lehet szeretni, pl. a  kedveseddel kajakozni vagy túrázni. És ha már kajakoztatok, túráztatok együtt, ki tudja, merre visz tovább az utatok…

Szeretnénk Nektek bemutatni egy nagyszerű barátunkat és kajakos-kenus társunkat, a profi fotós Grosz Robit, aki csapatával művészi szinten örökít meg családi és társas eseményeket, és kísér végig párokat közös életük egyik legboldogabb napján. Robi kifejezetten szereti a természetben zajló eseményeket, esküvőket, ahol a fények és a környezet méltó közeget biztosít egy életre szóló eseményhez.

Robi és csapata nem csak esküvői fotósok, hanem olyan emberek, akik értik és értékelik a természet ajándékait. Képeikben és videóikban él és érződik a természet és az emberek közötti szoros kapcsolat.

Minden esküvő különleges és egyedi, és mivel Robiék maguk is a természetes fények és terep rajongói, képesek minden egyedi pillanatot megörökíteni.

Figyelnek minden részletre és személyre szabják szolgáltatásukat, hogy tökéletesen illeszkedjen a párok elképzeléseihez. Profizmusuk és tapasztalatuk garantálja, hogy az esküvői fotók és videók több mint csak emlékek legyenek – azok valódi művészeti alkotások.

Szeretettel ajánljuk Róbertet és csapatát mindenkinek, aki egy különleges, természetközeli esküvőt tervez. Ha szeretnétek többet megtudni a munkájukról, látogassátok meg a weboldalukat: https://eskuvoi-video-film.hu/.

Itt megtaláljátok a korábbi munkáikat, információkat a szolgáltatásaikról, és kapcsolatfelvételi lehetőségeket is. Biztos vagyok benne, hogy ha a természet szerelmesei vagytok, és egy különleges, emlékezetes esküvőt szeretnétek, akkor Ők tökéletes választás!

Szakmai partnerek

Nem csak az itthon kapható legjobb kajakokat, lapátokat és kipróbált, minőségi kajakos felszerelésekkel teli dobozokat találsz a Kajakshopban! A cégvezető-tulaj, Endru maga is gyakorló kajakos, túrázó, világjáró. Sokéves vadvízi és tengeri kajakos tudását és tapasztalatát osztja meg a Kajakshopba érkezőkkel, így biztos lehetsz, hogy a számodra megfelelő felszerelést fogod hazavinni. Akár tengerre, akár hazai vagy vadvizekre készülsz, keresd Endru-t, és ha neki nincs, lehet, hogy Neked sincs rá igazán szükséged… 😉

kajakshop.hu