CSAPATÉPÍTÉS

AJÁNLATOT KÉREK!

Egy hajóban evezni… ez egyből csapatépítés!

Az EXPLORERS csapata elsősorban a tapasztalati tanulásban hisz. Egy közösen a vízen töltött nap, sok kihívással felgyorsítja egymás megismerését, és erősen építi a bizalmat.

Nagyon nem mindegy, kivel ülsz egy hajóban: a vízen sem, egy cégnél sem. Másként húz az a hajó, amelynek a legénysége egymásért is húz. A bizalom és az egymásra utaltság tapasztalata, tudása.

Egy vagy többnapos, vezetett kajak- vagy kenutúráinkon megtudhatod, mit várnak Tőled a társaid. Milyennek látnak, mit adsz nekik a mindennapi működéseddel? Mely erősségeidet értékelik benned? Neked mire van szükséged a többiektől? Kitől mire számíthatsz? Mitől vagytok csapat, és nem csak sok ember egy helyen?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ egy csapatépítő túrán. A válaszokat igyekszünk kimondani, de a legtöbb íratlanul, a tapasztásból érkezik meg.

A közös kalandot képzett team coach vagy facilitátor tervezi és vezeti a vezetővel előre egyeztetett célok alapján. A túrán sokféle kihívással kell megküzdenie a csapatnak, a kaland vége felé pedig minden résztvevő strukturált visszajelzést kap a többiektől egy közös beszélgetés keretében, amelyet moderálunk.

Egynapos “Csapaterősítőnk” egy reggeltől estig tartó kaland, amelyet igény szerint alakítunk ki a csapat és vezetőinek elképzelése szerint.

A vízbiztonsági oktatás, a legmagasabb szintű felszerelés és a képzett túravezetők adottak, minden mást úgy találunk ki, hogy elérjük a csapat és a megbízó céljait.

Ez a túra egy hosszabb személyes vagy telefonos beszélgetéssel indul a megbízóval a csapatépítés céljairól, formájáról.

Vízi vagy szárazföldi vetélkedők, tudáspróbák, fizikai és szellemi kihívások, a túra során folyamatosan megoldott feladatok, közös főzés, játék, jótékonysággal összekapcsolt feladatmegoldás, vezetői szűrés, ünneplés, hangulatjavítás.

Akár egy egésznapos team coaching előkészítéseként, akár annak levezetéseként – de csak úgy, önmagában is hasznos: biztos, hogy a kapcsolatok erősödnek, és eztán másképp megy majd a közös munka! Gemenc, Dunakanyar, Szigetköz, Tisza-tó vagy Tokaj-Bodrogzug környéke erre a legjobb!

Kétnapos Katalizátorunk pl. egy közös vacsorával is indulhat, amelyet egy egész-estés vetélkedővel folytatunk kívánság szerint.

Másnap vízre szállunk és felfedezzük a környéket, legyen ez Gemenc, Szigetköz vagy a Bodrogzug-Tokaj-Tisza háromszög.

Minden esetben megbízónk kívánsága és az üzleti célok szerint alakítjuk ki a programot a két napra: legyen ez egy történet, amelyben a csapat a főszereplő, legyen ez pl. két tartalmas nap és egy éjszaka, vagy egy közös vacsorával induló este, majd egy nap túrázás, esti vetélkedővel, ügyességi vagy más feladatokkal, vagy egy délutáni-esti vezetett team coaching, majd közös vacsora – a lehetőségek végtelenek!

Ha tudjuk, mi a cél, elmondjuk, mit gondolunk, és együtt kialakítjuk.

Csapatépítés
Csapatépítés
Csapatépítés
Email

admin@felfedezok hu

Ajánlatkérés