2022.06.04-05: 2 Nap alatt a Sziget körül

28.000 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Ha kajakos vagy kenus vagy, nem meglepő, ha mindenfélét körbe akarsz evezni. A  Szentendrei-sziget meg ott van előttünk a maga hatvanhat kilométerével, csodazöld partjaival, tökéletes kiszállókkal, kempinggel, szigetkékkel, kanyargással, körbeevezésre teremtve. Nem tudjuk kihagyni! Ez az expedíció két nap és egy éjszaka alatt kerüli meg a Szigetet, erősíti a kart, felvidítja a szívet és büszkeséggel tölti meg a mellkast. Tábortüzes szállás, nekünk főzött, parti bográcsolás és bulihangulat. Abbahagyhatatlan.

 

COVID TÚRADÍJ GARANCIA: Ha a megvásárolt túra megtartása vagy hajó biztosítása a hatályos korlátozások miatt nem engedélyezett, a befizetett túradíjat visszautaljuk a számládra.

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

6 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit magaddal hozol, de lesz lehetőség vásárolni

Szállás:a szabadban, sátorban

Kinek ajánljuk:Mindenkinek:)

  1. nap: Hosszú nap vár ránk, végigevezzük a Sziget nyugati partját, de ezegyszer sodrasirányban! A parti fák alatt, a Dunaparton verünk tábort (vízállás függvényében). 
  2. nap: A mai nap sem lesz könnyebb, de rövidebb az lesz. A Sziget mellett evezünk Tahi felé, ahol délután barátaink már meleg étellel várnak. A Tahi déli részén fekvő bázisunkon ha akarsz lezuhanyozhatsz, és kicsit büszkébb tartással indulunk haza egy kaland után. Kihagyhatatlan.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: szombat reggel 9:00
HOL: Explorers Tahi Bázis, Tahi Kemping

https://g.page/OrhazBBQ?share

TÚRADÍJ: felnőtt 28,000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

 

MENJÜNK!