2022.07.09-12: KRK Szigeti Tengerikajak Csillagtúra

72.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Megvan az érzés, amikor Horvátország felé egyszer csak megváltozik a levegő illata, súlya?  Amikor átérsz a hegyeken, bekerülsz a tenger vonzásába és már tudod, hogy jó lesz…

Egy tengeri túra, ahol már minden a helyén van, a nap süt, a tenger kék és illatos, a kisvárosok tekergős utcáin eltévedni is jól esik – és mindez még csak a miénk. Rejtett öblök, kis szigetek, kolostorok, városmászás, egésznapos és félnapos túrák Krk, Rab, Cres és pár másik szigetre.   Intenzív, 4 napos tavaszimádás, szombat délutántól kedd estig. 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6. 

 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó: 

Étkezés:önellátó

Szállás:partközeli panzióban, Vrbnikben

Kinek ajánljuk:FONTOS INFO: Azokat várjuk erre a túrára, akik már túráztak velünk 2021-es szezonban, és/vagy rendszeres tengeri kajakos túrázók, tehát évente legalább egyszer kajakoznak tengeren. A csapat mozgása, biztonsága miatt ez fontos info, kérem jelentkezés előtt vedd figyelembe.

Ezen a mediterrán kiránduláson körülnézünk Krk-en, az “Arany szigeten”, és a meglátogatjuk a környező csodaszigeteket is. Szokjuk és tanuljuk a tengert, valamint garantáltan megjáratjuk lábainkat is a kisvárosok utcáin. Felfedezzük Krk kanyargós partjait és öbleit, bejárjuk legszebb kisvárosait és kikötőit és valszeg egy rögtönzött beach partit is tartunk Horvátország egyik legszebb homokos fövenyén. Átevezünk a gyönyörű Cres szigetére és, ha van kedvünk, megnézzük a Rab sziget melletti rejtélyes börtönszigetet… 

 

Ezen a túrán kajakkal jutunk el legtöbb uticélunkhoz, de elidőzünk a kisvárosok lépcsőin és kávézóiban is, megadjuk a tiszteletet az évezredes mediterrán civilázációnak azzal, hogy megállunk, belassulunk, örülünk, hogy ott lehetünk. Aztán bepattanunk a kajakba és átevezünk egy másik városkába vagy csendes öbölbe, ahogy kedvünk tartja. A tervek azért vannak, hogy legyen mitől eltérni, ha akarunk. 

 

Szombat délután találkozunk a part menti panzióban, ami után beállítjuk a hajókat és el is indul  elindul a felfedezés, északnak vesszük utunkat. Szinte lakatlan partok mentén evezünk egy cenzúrázatlanul  festői félszigetig, Marakig, ahol egy beach bar és egy elsőrangú partocska várja a kajakosokat. Portyázunk tovább Silo városáig, ahol egy olyan étterem vár minket ebédre, ami miatt nem lesz könnyű továbbmenni, de szerencsére innen csak egy ugrás a békés Solinei-öböl, ahol felpakoljuk a kajakokat és hazatérünk a mesebeli Vrbinjbe.  

 

Vasárnap és hétfőn mindig máshol szállunk majd vízre, hogy erőnkön belül maradva felfedezhessük pl.  Punat csodálatos öblét és kajakkal jussunk el a kis szigeten fekvő Kosljun kolostorhoz. Régóta várjuk azt is, hogy partra szálljunk Cres-sziget érintetlen partjain, de előbb meglátogatjuk Plavnik szigetét. Visszatérve Krk nyugati partjára, koccintunk a naplementére, és arra, hogy saját erőnkből ilyen messzire jutottunk ma is, majd absztinens túravezetőink biztonságban hazavezetik a trélert a kisbusszal. Este jó borral ünneplünk valami kisvendéglőben.

 

Kedden délelőtt felfedezzük csodás kis városunkat, Vrbniket és délután ott helyben vízreszállva fedezzük fel a déli partokat. 

 

A túrára 14 év feletti, jó kondiban lévő gyerekeket tudunk csak vinni.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ korszerű, kényelmes biztonsági mellényeket

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető folyamatos jelenlétét, segítségét

 

MIKOR:  A túra első napján 14:00-kor
HOL: Silo
TÚRADÍJ: felnőtt 72,900 Ft
gyermek

 

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!