2022.08.13: EGYNAPOS KAJAKTÚRA A BALATON KELETI ÖBLEIBEN ki

18.500 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Jó hír,hogy a Balaton minden évszakban nagyon  izgalmas! Az akarattyai löszfal mellett szállunk vízre, átevezzük a fűzfői öblöt és Alsóörsön szállunk ki. Klassz kis előkészület a őszi és téli evezésekre, spicót fel és hajrá! 

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol, de az legyen elég (és finom)

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Azt várjuk, aki már többször kajakozott folyón, esetleg tengeren, és szeretne jobb, erősebb, tapasztaltabb kajakossá válni. Aki szeretné fejleszteni kajak tudását, erőnlétét egy csodás természeti környezetben.

A balatonakarattyai strandon szállunk vízre, ahonnan a Fűzfői-öblöt nagy ívben kerülve evezünk. Közben magunkba szívjuk a nagy víz nyújtotta csendet és nyugalmat, végigpörgetjük a nyár emlékeit vagy előre tekintünk (oda mindig érdemes kajakozás közben) és erőteljes csapásokkal evezünk, több pihenővel. A túra után, ha van kedvetek, megállunk egy késői ebédre a fűzföi Kék Öböl vendéglőben, vagy zúzunk haza, ki-ki kedve szerint.

A túra vége Akarattyán, a kiindulóponton lesz.

A túra hossza kb. 18km, amit széltől függően kb. 4-5 óra alatt teszünk meg, pihenőkkel.

Vízreszállás 10:00-kor, kiszállás kb. 16:30h körül lesz. 

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

Az étkezést és a szállást a túradíj nem tartalmazza!

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL:
Tengósok Kikötője Étterem, Balatonakarattya
TÚRADÍJ: felnőtt 18.500 Ft
gyermek

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

MENJÜNK!