2022.09.24-25: Hello Hernád! Tengerijakakos kanyargás a Hernádon!

37.900 Ft

VAN MÉG Pár HELY
MENJÜNK!

Hello Hernád! 😉 Hatalmas kajakos buli és felfedezés belevalóknak  szeptember 24-25  hétvégéjén. 

Most végre felfedezzük magunknak ezt a  rejtőzködően izgalmas folyót. Sebes járású északi látogatónk, a Hernád,  a Zemplén zöldülő lankái alatt teljes kikapcsolódást és vadregényes kalandot ígér. A terepet jól ismerő túravezetőkkel evezzük, tapasztaltabb kajakosoknak való túra. 

 

Biztonságod érdekében és hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak.

Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány maximum 1:6.

2 készleten

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:A túra önellátó, reggeli igényelhető a szállason.

Szállás:Hangulatos, vízparti szállást ajánlunk 1-2-3-4 ágyas szobákban az Aranyhordó Panzióban.

Kinek ajánljuk:A Hernád nem kezdő terep: túrakajakos, lapáttal kormányzós tapasztalatot igényel. Gyere, ha már nem vagy kezdő, ha egy új terepen próbálnád ki magad, ha párszor már kajakoztál velünk, vagy amúgy többször kajakoztál már, tudsz lapáttal kormányozni és stabilan ülöd meg a kajakot.

09.23-án Péntek este: Péntek este találkozunk a szálláson, magunkba szívjuk a Hernád-part nyugalmát, ismerkedünk egy közös vacsorán, pakolászunk, hajókat választunk és izgalommal tele fekszünk egy nagyot aludni a madárfüttyös erdőszéli nyugalomban.

 

09.24-én Szombaton, vízállástól függően, Hidasnémetiből, Hernádszurdokról vagy egyéb jól megközelíthető partokról indulunk. Egy látványos, változatos terep vár minket, ahol már attól kipihened magad, hogy mindig csak a következő kanyarra gondolsz. A mai napon több megállással kb. Gibártig evezünk el, délután négyig-ötig vízen leszünk. Este igény esetén közös vacsi  és vár ránk egy végtelenül nyugodt, hatalmas vízparti pihenés. 

 

09.25-én Vasárnap reggel új kalandok várnak! A mai túra rövidebb, de így is tele lesz felfedezéssel, klassz megállókkal, mellékágakkal, eszméletlenül kanyargó kanyarokkal és csak a helyiek által ismert vízparti titkokkal, amiket együtt fedezünk fel. Nagykinizsig tervezzük a mai távot, de meglátjuk, elég lesz-e vagy túl sok. A túraútvonal mindig alakítható a vízállástól, az időjárástól és a csapat hangulatától függően. Egy biztos: változatos és tartalmas napnak nézünk elébe. Vasárnap délután kb. 3-4ig leszünk vízen, hogy mindenki időben hazaérjen.

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

 

A túradíj a szállást és az étkezést nem tartalmazza, szállásfoglalásban tudunk segíteni, ha szükséges.

Ajánlott szállás: https://www.aranyhordo.hu/

MIKOR: 09.23, péntek este 18:00
HOL: Aranyhordó Panzió

3853 Pere, Rákóczi u. 23.

TÚRADÍJ:  felnőtt 37.900 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. 

Ha a túra napján mondjuk le, azaz ha miután megérkeztünk a helyszínre olyan időjárási körülmények vagy egyéb korlátozasok vannak, amelyek miatt nem tudjuk megtartani a turat, akkor 25% kedvezménnyel foglalható túra egy másik időpontra.

Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint. 

 

MENJÜNK!