Raft

Ha azt halljuk, raft vagy rafting, beugrik a vad, háborgó vizeken, adrenalintól hajtott evezősök képe, akik a természet erőit megzabolázva vágtatnak a habok közt. Strapabírók, robosztusak, stabilak, elsüllyeszthetetlenek és biztonságosak. Egyetlen profi kormányos elvisz akár egy 10 fős csapatot. Jöhetsz velünk raftolni is, ha ehhez van kedved!
De a raftok ennél többet is tudnak! Igazi csapathajók, amelyek oda is elvisznek, ahol kenuban, kajakban csak sokéves rutinnal rendelkező, profi evezősök járnak! Ilyen a Dunajec, a Moldva, vagy akár egy túra a szeles vagy áradó Dunán. Egy napos, vagy éppen egy zord-szeles vasárnapon a Családdal vagy haverokkal raftban ereszkedsz le Visegrádtól a Rómaira? Nem akarunk ötleteket adni, de ez nem rossz dolog. És ha valaki városnézni szeretne, nincs ennél megbízhatóbb túratárs.
Ha azt halljuk raft, rafting beugrik a háborgó vizeken, adrenalintól hajtott evezősök képe, akik a természet erőit megzabolázva vágtatnak a habok közt. A vastagfalú, rugalmas, léggel töltött raftok strapabírók, robosztusak, stabilak, elsüllyeszthetetlenek és biztonságosak. Nem csak vadvízre alkalmasak: oda is elvisznek, ahol kenuban, kajakban csak sokéves rutinnal rendelkező, profi evezősök járnak! Kevés jobb dolog van, mint egy citromsárga rafton meredek sziklafalak között, biztonságban zúzni lefelé a Dunajecen!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.