Sárkányhajó

Ázsiai barátunk ez a hatalmas, 13 méter hosszú evezős hajó, amely a hagyományos, keleti forma alapján készült. Stabil, gyors és mégis biztonságos. Már a beszállás pillanatától igazi közös és közösségépítő élmény: egyszerre követel fókuszált figyelmet mindenkitől, a hajóból pedig már egy összeszokott csapat száll ki. A Sárkány 22 fő befogadására képes, benne egy kormányos, és akár egy dobos is, de őt a parton hagyhatjuk…

Kihajózhatsz egy laza szombat délelőtt vagy hétköznap este, de akár versenyekre is készülhetsz vele. Kiváló csapatépítő program, biztonságosan szoktatja a gyerekeket a vízhez és a az evezéshez, és a túrák hossza is szabadon variálható.

Folyóra teremtették, de tavakon is jól érzi magát, speciális formája miatt 6-8 ember is kényelmesen megevezi. Gyakran használjuk egyszerűen óriás kenuként is, de nem jön zavarba teljes terhelés alatt sem. Jól siklik, és egy gyakorlott kormányossal nem érheti baj. Kezdő túrázók vagy sportolók örömmel evezhetik és részesei lehetnek egy nagyszerű csapatos-evezős élménynek. Sárkányhajó programjainkat a ehhez ideális Szentendrei-Duna-ágon tartjuk, melyek közül itt tudsz választani.

Ázsiai barátunk ez a hatalmas, fehér, 13 méter hosszú evezős hajó. Stabil, gyors és mégis biztonságos. Már a beszállás pillanatától igazi közös és közösségépítő élmény: egyszerre követel fókuszált figyelmet mindenkitől, a hajóból pedig már egy összeszokott csapat száll ki. A Sárkány 22 fő befogadására képes, benne egy kormányos, és akár egy dobos,  de őt akár a parton is hagyhatjuk), de gyakran használjuk csak lazán evezve, óriáskenuként. Örömök csapatostul!

Egy termék se felelt meg a keresésnek.