2023.03.24: ÉJJEL A DUNÁN – ÉJSZAKAI KAJAKTÚRA

18.000 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

Az éjjelbe indulni kajakkal varázslatos és borzongató.
Ilyenkor még a nappal ismerős terepben is izgalmat, újat, rejtélyt látunk, mert nem tudjuk, hol ér véget a víz és hol kezdődik a part meg az erdő.
Az ég határát is csak csillagok jelzik, és az apró, fehér-piros fényekkel jelzett kajakok, mint egyszemélyes űrhajók, hangtalanul siklanak a sötétben. Csendben, ellenállás nélkül suhanunk a végtelen felé. Lebegés.
Víz csobban, szív dobban, a lélegzet hangja ad keretet, kapaszkodót. Víz, levegő, víz, levegő… fény? Pillantásra villámlás, megmutatja, hol vagyunk. Látomás volt? Már emlék.

Elfogyott

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol magaddal

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Kizárólag haladó kajakosainknak

Kajakozás az éjszakában.
*Az éjszakai evezés külön műfaj, készülni kell rá, helyzetjelző fények, térkép, biztonsági felszerelés jó helyen, fokozott figyelem szükséges. Vezetett éjjeli túrák, haladó kajakosoknak hamarosan a Túranaptárban! A haladó kajakosok sem úgy születnek 😉 Képzések már most fent a Képzések között a honlapon.
Útvonal: Leányfalu – Római-part, EXPLORERS Bázis
Táv: 17 km

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

MIKOR:  A túra napján 17:45-kor
HOL: Talàlkozó:.Leányfalu, Strand, Parkoló
TÚRADÍJ: felnőtt 18.000 Ft

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Csak klikkelj a MENJÜNK! gombra és már tudsz is rögtön fizetni. Regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

A szükséges felszerelésről és világításról jelentkezésed után emailben írunk Neked.

Fotók: Yettel/Kertész Bàlint, 42Bit, Explorers
MENJÜNK!