2023.05.27: Dunakanyarban bújkálós – könnyed egynapos kajaktúra a Szentendrei Duna-ágban

13.900 Ft

MENJÜNK!

Kérlek add meg az e-mail címed, hogy szólhassunk ha lesz üres hely a túrára.

A bemelegítő túránk, egy kicsit másképp! Ezen a könnyű túrán bebújunk minden ág alá, benézünk minden kis holtágacskába, gyönyörködünk a természetben – miközben játékosan kajakozni tanulunk 🙂

A Duna vízállása ritka áldásos, most minden kis zegzugba IS be lehet menni.
A kisoroszi révtől indulunk, innen megyünk le az Explorers Bázisra, Tahitótfaluig. A túra jó felkészülés hosszabb túrákra és izgalmas felfedezés is egyben. 14 év alatti gyerekek párosban tudnak velünk jönni. Ez egy szuper, változatos túra, imádjuk. Gyertek!

Nehézség:

Időtartam:

Étkezés:amit hozol magaddal egy sportos napra

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várjuk az újrakezdőket, kezdőket, egy jó kis kajakozásra vágyókat, társaság- és természet  kedvelőket  

Stabil de fürge hajóban tanulhatod meg a kajakozás fogásait, és fedezheted fel a Szentendrei-Duna-ág legvadregényesebb részeit! A rövidebb szárazföldi oktatás után a vízen fejlesztjük tovább az evezéstechnikádat, közben pedig rácsodálkozunk mindenre: amott egy Szürke Gém, emitt egy Jégmadár, körülöttünk pedig varázslatos ártéri erdő.

Ez egy friss, tartalmas, sokszigetes túra: Visegrád fövenyén ellökjük a partot, hogy megkeressük és egyenként felfedezzük a vízről a keskeny és nyugodt Szentendrei Duna zöldbe burkolt szigetecskéit. Egy kőhajításra Budapesttől csodás helyek lapulnak errefelé! Ki-kiszállunk egyszer-egyszer, majd folytatjuk kanyargós utunkat a tahitótfalui hídig, majd a Tahitótfalu Bázisunkig, ami a Tahi Kempingben.

A csoporttól függően sokféle technikai elemet gyakorlunk, pl. tengeri kajakos alapokat, lapáthasználatot (evezés, támasztás, kanyarodás, egyebek) azt hogy hogyan maradj a hajóban, ameddig csak akarsz, és hogyan kerülj vissza a hajóba, ha szükséges, ki- és beszállást.

Tervezett táv: kb. 15-18 km, nagyjából 3.5-4 óra a vízen, pihenőkkel együtt

 

A túradíj tartalmazza:

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ ha az indulási ponton hagytad az autódat, segítünk visszajutni oda. Ezt a jelentkezés alkalmával a túrázói adataid megadásánál mindenképp jelezd nekünk (akár megjegyzésként), ha szeretnéd igénybe venni, csak így tudjuk megoldani!

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

 

 

MIKOR: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Visegrád, Szentgyörgypuszta

Kisoroszi Rév parkoló

https://goo.gl/maps/dNAsdXphRYh4W2vY6

TÚRADÍJ: felnőtt 13,900 Ft
gyermek -14% a 14. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!

 

JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz.

Nincs más dolgod, mint betenni a túrát a kosaradba és megvásárolni azt.

A regisztrációt és fizetést követően e-mail-címedre további információt küldünk a túra részleteivel.

 

KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +36203650868

Email: info@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy a Felfedezőket választottad, várunk nagyon!

 

apróbetűs rész:

A programnak minimum 7 fő jelentkezése esetén indulunk neki. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. Kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben az időjárás a Felfedezés része.

A kiállási költségek miatt ezekben az esetekben nincs lehetőségünk visszatéríteni a túra költségét, de az összeg felhasználható egy másik időpontban tartott, bármely megegyező időtartamú túránkon való részvételre.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.

MENJÜNK!