2024.07.28: EGYNAPOS KÖNNYED KAJAKOZÁS A RÁCKEVEI DUNÁN

13.900 Ft

VAN MÉG HELY
MENJÜNK!

Sok-sok izgalmas kis sziget érintésével behajózzuk a Ráckevei Duna legszebb részeit, csak lazán.

Egy gyönyörű, könnyed túra az  “RSD”-n. Kihagyhatatlan, gyere Te is!


Biztonságod érdekében, hogy megkapd a megérdemelt figyelmet, túráink mindig kiscsoportosak. Maximum 10-12 fős túrákat szervezünk, ahol a túravezető-vendég arány 1:6.

 

6 készleten

Még eddig lehet jelentkezni:

Nehézség:

Időtartam:

Találkozó:Kiskunlacházi DSE

Étkezés:Amit hozol magaddal egy sportos napra.

Szállás:-

Kinek ajánljuk:Várjuk az újrakezdőket, kezdőket, egy jó kis kajakozásra vágyókat, a társaság- és természet kedvelőket.

Tökéletes kikapcsolódás egy nyári napra, ahol mi végig egy csapatként melletted leszünk.

Olyan könnyen elérhető, de központi helyen szállunk vízre, ahonnan három teljes túrakör szigetvilágából lehet válogatni. Azokkal a lelkes arcokkal túrázunk, akik a “Hókonyos-Bobonkov”, a “Tekeres” és a “Pákász” túrakörök nevét adták, a víziösvényeket ápolják, karbantartják és naponta evezik. Ismerjük a sztorikat, a titkos kis átvezetőket, a szembejövő kajakosokat. 

Tervezett táv: kb. 16-19 km, kb. 4-4.5 óra a vízen, pihenőkkel együtt

 

Ehhez a túrához nem lesz szükséged sofőr fuvarra, mivel megegyezik a kezdő- és a végpontja a túrának!


A túradíj tartalmazza:

 

+ túraszervezést, előzetes foglalásokat, szállítás megszervezését, szükség szerint

+ felújított, karbantartott, menő tengeri kajakok és korszerű mellények, könnyű alu vagy karbon kajaklapátok használatát

+ vízhatlan zsákokat: egy kicsit és egy nagyot

+ a kajakok szállítását

+ két képzett túravezető segítségét

+ sok jó fénykép drive mappába mentve

Étkezést vagy szállást a túradíj nem tartalmaz!

 

TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA: A túra napján reggel 10:00-kor
HOL: Kiskunlacházi DSE

https://goo.gl/maps/fbhjZ27q6mHk7Q3m6

TÚRADÍJ: felnőtt 13,900 Ft
gyermek -12% a 12. szülinapodig

 

Ha Budapestről jössz, és kihívást jelent az oda- és visszajutás, keress minket bátran, és igyekszünk megoldani! Vannak ötleteink!


JELENTKEZÉS

Ha szeretnél velünk tartani, túráinkra a webshopunkon keresztül jelentkezhetsz vagy a saját profil oldaladról. A regisztrációt és fizetést követően, a túra előtt e-mail címedre további információt küldünk a túra részleteivel.


KAPCSOLAT

További kérdéseket telefonon 9-15h között, vagy e-mailben is feltehetsz nekünk, igyekszünk minél hamarabb, de legkésőbb két napon belül válaszolni.

Tel.: +3620 549 2307

Email: admin@felfedezok.hu

Köszönjük, hogy az Explorers-t választod.

Várunk nagyon!


apróbetűs rész:

A programot minimum 7 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. A kajak-kenutúrák a természethez idomulnak, dacolnak az időjárással, legtöbbször tiszta örömet, de néha megpróbáltatást is jelentenek. A tengeri túrák kivételével, túrát kizárólag balesetveszélyes, illetve extrém időjárás (vihar, jégeső stb.) esetén mondjuk le, és adjuk vissza a befizetett díjat. Minden más esetben, pl. a tengeri túrák esetében, az időjárás a Felfedezés része. Amennyiben a lemondási idő lejárt és a túrán nem jelentél meg, az alkalom számodra megtartottnak minősül, a befizetett pénzösszeg nem használható fel másra, és nem jár vissza. A részletes lemondási feltételeket az ÁSZF tartalmazza.

 

ADATVÉDELEM

Az adataidat senkinek nem adjuk ki és kizárólag vízitúráink biztonságos megvalósításához használjuk fel a www.felfedezok.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató szerint.


Copyright: Explorers Felfedezők Kft tulajdona. A túraleírás és a fényképek az EXPLORERS szellemi terméke. Sok munkánk van benne. Ha meglátjuk, hogy kereskedelmi céllal részben vagy egészben máshol is megjelenik, azonnal és minden esetben jogi lépéseket teszünk, mert ilyesmi eléggé zavarja az igazságérzetünket. Szóval légy szíves ne tedd. Köszönjük.

MENJÜNK!